La Parròquia-Samà Femení rubrica amb una nova victòria la millor temporada a 1a Catalana

La Parròquia-Bàsquet Samà - Manyanet Reus

La Parròquia-Bàsquet Samà - Manyanet Reus "A". Sílvia Díaz

La Parròquia-Bàsquet Samà 64 - Manyanet Reus "A" 57

La Parròquia-Bàsquet Samà Femení jugava aquesta setmana l'últim partit a casa contra el Manyanet Reus, equip que ja havia assolit la permanència en setmanes anteriors. Les vilanovines arribaven amb 4 baixes i aquest fet donava peu a poder agrair a la col·laboració de les júniors Vinyet i Laura i permetre'ls debutar i jugar uns minuts a Primera Catalana.

El partit sense motivacions en qüestió de classificació havia de servir per acomiadar una gran temporada buscant una nova victòria. L'objectiu era sortir a la pista gaudint del bàsquet, treballant i lluitant els quaranta minuts.

Així va ser, tot i que com era normal mancava un pèl de tensió, fet que va donar peu a què el partit no quedés sentenciat fins als últims minuts.

En el primer quart hi va haver gran igualtat, amb un Manyanet encertat que aprofitava una defensa poc consistent de les samistes. En el minut 4 les visitants guanyaven 9 a 6. A poc a poc el Samà va tancar les opcions reusenques i va capgirar el resultat. Aquesta dinàmica es va mantenir en el segon període, en el que les vermelles van anar agafant avantatges fins al 35 a 23. L'encert de La Parròquia era alt i només la jugadora visitant amb més qualitat, Samperi, era capaç de seguir anotant. S'arribava a la mitja part amb 11 punts d'avantatge (37-26).

A la represa, la zona de les verd-i-grogues era trencada amb fluïdesa pel Samà fins a arribar al 45 a 30. A partir d'aquí, relaxament de les locals i parcial de 0 a 11 (45-41). Tornava a haver-hi partit, però els triples samistes d'inici del darrer quart eixamplaven la diferència a 8 punts (58-50) quan faltaven 5 minuts. Una Parròquia segura va saber lligar el partit i emportar-se una victòria més.

El Bàsquet Samà Femení finalitza la temporada en tercera posició, amb un balanç de 23 victòries i 7 derrotes. Els millors resultats a Primera Catalana. A banda dels resultats, el valor més gran de l'equip en aquestes tres darreres temporades ha estat recobrar el seu respecte, deixant el seu segell: treball i humilitat. Donar les gràcies al suport de La Cerveseria La Parròquia una temporada més.

Anotacions: LAIA (8) - ANNA (2) - ANIRA (21) - JUDITH (11) - LAURA (7) - ELI (4) - ELENA (9) - VINYET (2) - LAURA M. (0) (No juguen: IRENE - ANDREA - SARA - MARINA)

Parcials: 16-13 / 21-13 / 10-17 / 17-14