Vòlei

El Vichy Catalan Volei Tour arriba a Cunit

Redacció Cunit 05-07-2017 20:28 Lectures 453

Arxivat a:

Presentació del torneig a l'Ajuntament de Cunit. Eix

Presentació del torneig a l'Ajuntament de Cunit. Eix

Els propers 8 i 9 de juliol, coincidint amb la Festa Major de Cunit, tindrà lloc a les platges del municipi la cinquena de les vuit proves del Vichy Catalan Volei Tour - Campionat de Catalunya.

Per segon any consecutiu, l'Ajuntament de Cunit i la Federació Catalana de Voleibol han acordat la celebració d'aquesta prova al municipi.

El Torneig està obert a totes les categories, les inscripcions estan obertes fins el proper dijous 6 de juliol, i acollirà proves en paral-lel al torneig oficial, per a jugadors amateurs.

El factor turístic és una vessant important en aquest campionat. A Cunit els participants tindran l'oportunitat de descobrir el municipi a peu per a conèixer el patrimoni històric i arquitectònic en una visita guiada.

El circuit del campionat recorre tot el litoral i finalitzarà el mes de setembre a Castelló d'Empúries, on es jugaran les finals.

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No