Vòlei

El Vichy Catalan Volei Tour arriba a Cunit

Redacció Cunit 05-07-2017 20:28 Lectures 529

Arxivat a:

Presentació del torneig a l'Ajuntament de Cunit. Eix

Presentació del torneig a l'Ajuntament de Cunit. Eix

Els propers 8 i 9 de juliol, coincidint amb la Festa Major de Cunit, tindrà lloc a les platges del municipi la cinquena de les vuit proves del Vichy Catalan Volei Tour - Campionat de Catalunya.

Per segon any consecutiu, l'Ajuntament de Cunit i la Federació Catalana de Voleibol han acordat la celebració d'aquesta prova al municipi.

El Torneig està obert a totes les categories, les inscripcions estan obertes fins el proper dijous 6 de juliol, i acollirà proves en paral-lel al torneig oficial, per a jugadors amateurs.

El factor turístic és una vessant important en aquest campionat. A Cunit els participants tindran l'oportunitat de descobrir el municipi a peu per a conèixer el patrimoni històric i arquitectònic en una visita guiada.

El circuit del campionat recorre tot el litoral i finalitzarà el mes de setembre a Castelló d'Empúries, on es jugaran les finals.

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament