Instal·lacions esportives

El nou camp de futbol de Calafell ja està gairebé llest per acollir els Jocs del Mediterrani

Ramon Filella Calafell 13-07-2017 16:54 Lectures 465
El nou camp de futbol de Calafell. Eix

El nou camp de futbol de Calafell. Eix

Les obres de construcció del nou camp de futbol de Calafell han entrat en la seva recta final i abans que acabi l'estiu la instal.lació ja estarà llesta per a ser inaugurada. La graderia principal del camp ja disposa dels seients i actualment s'hi està abordant la fase final dels treballs amb l'adequació de les diferents dependències, cabines i despatxos que tindrà en servei. El terreny de joc, les torres de llum i la zona de vestidors estan acabats i l'àrea ajardinada del perímetre també està gairebé enllestida després de la plantació de diversos arbres feta els últims dies.

Calafell serà subseu dels Jocs del Mediterrani de Tarragona que se celebraran el proper estiu. El camp acollirà diferents partits de la competició de futbol en la que hi prendran part seleccions com ara Itàlia, França, Grècia, Sèrbia, Albània, Egipte, Algèria o la mateixa Espanya que són les més habituals en aquesta cita quan es parla de futbol.

El nou camp es batejarà, un cop s'inauguri, amb el nom de Juan Ríos qui va ser jugador i pesident del Club de Futbol Calafell durant molts anys. L'Ajuntament vol d'aquesta manera rendir un homenatge a una persona que va treballar de manera molt intensa pel futbol calafellenc tant de la base com de competició amateur.

El municipal calafellenc es va inaugurar l'any 1970 i, des de les hores, no s'hi havia dut a terme cap mena d'actuació rellevant de millora fins la gran transformació que s'hi està realitzant actualment. Els Jocs del Mediterrani es disputaran el juny de l'any que ve, però abans el C.F. Calafell i tot el seu futbol base ja podran gaudir de la instal.lació rehabilitada.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No