Hoquei base

Arriba el XXVè Torneig de la Verema – Memorial Jaume Mitjans

Redacció Vilafranca del Penedès 05-09-2017 12:20 Lectures 2138
XXVè Torneig de la Verema – Memorial Jaume Mitjans. Eix

XXVè Torneig de la Verema – Memorial Jaume Mitjans. Eix

El proper cap de setmana del 8, 9 i 10 de setembre, es disputa a Vilafranca el XXVè Torneig de la Verema – Memorial Jaume Mitjans. El torneig que té com a objectiu fer la presentació de tots els equips del Club, així com passar tres dies de bon hoquei tot fent amics.

Així el Torneig donarà el tret de sortida divendres a la tarda, on tant a la pista 1 com a la pista 2 des de les 18h hi haurà partit rere partit. Durant tot el dissabte també es jugaran tots els partits acabant en el punt àlgid en partit del primer equip de l’entitat, que enguany militarà a la 1ª Divisió Nacional Espanyola, i la posterior presentació de tots els equips del Club. Diumenge només hi haurà sessió de matí, i cap al migdia, és quan acabarà el Torneig amb l’entrega dels trofeus.

Tal i com hem esmentat anteriorment, el torneig arriba a la vint-i-cinquena edició, i, així a banda dels equips catalans també ens visitaran equips de diverses comunitats autònomes espanyoles i alhora torna a ser un torneig internacional, ja que ens visitarà un equip portuguès. La relació dels equips és la següent:

De Catalunya:  CP Cubelles, CP Ribes, CT Barcino, Igualada FHCP, CE Noia, HC Sentmenat, GEiEG, HC Alpicat i CP Vilafranca

Del País Valencià: HC Cocentaina

De Portugal: Suart Carvalhais

De Madrid: Alameda Osuna

De Navarra: Oberena

De Galícia: Compañía de María

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres