Segona Catalana, grup F

Debut a casa amb mambo

Amb aquest triomf els de Carles Busquets son segons a la taula a un punt del Vila-seca amb un partit menys

Plantilla del CPS Sitges. Eix

CPS Sitges 8 – Amposta 0

El Pati Subur Sitges golejava al l’Amposta a Pins Bens jugant molt seriosament, així com autoritat en una primera part que van començar a decidir amb tres gols i una segona que ho mataven del tot, d’aquesta manera i per golejada sumant sis punts amb un partit menys, el que havien de jugar aquest diumenge amb el CPS Sitges b però que finalment no es va jugar, ajornant la Federació Catalana els partits que s’havien de jugar a la tarda degut als greus aconteixements viscuts.

Magnífica sortida del Sitges, del tot endollats amb la intenció de decidir al més aviat possible, sense baixar en cap moment el ritme tot i els canvis en defensa que anaven gestionant ells trencant sempre, van arribar els primers dos gols aviat, el  primer el va fer Eloi i el 2-0 Sergio, el tercer arribà a pocs instants del descans obra d’Eloi.

A la represa l’equip sitgetà va seguir controlant el joc i la bola, s’inventà tres gols molt seguits el 4-0 d’Ortega, el 5-0 de Sergio i el 6-0 d’Ortega, seguint amb la mateixa empenta per part de l’equip, van transcorre el minuts finiquitant el matx amb gols, el 7-0 d’Eloi i el vuitè i definitiu l’aconseguia Sergio, arribant a la fi sense afluixar el ritme i sense patir, i cap gol contrari, tot en un partit molt seriós i ben jugat per aquest Sitges que ha sumat de tres en tres en els dos partits disputats.

CPS Sitges: Alex Leon (Ciolo) Jordi Guardià, Gerard Camarasa, Javi Guerrero, Isaac Martínez, Alex Raventós, Alex Ortega, Sergio Pérez, Eloi Fernàndez i Rubèn Gómez.

L'equip es desplaça aquest dissabte a la pista de L'Espluga de Francolí, pista molt petita e incomoda per jugar el que serà un enfrontament gens fàcil en el que l'equip ha de seguir en la mateixa línia.