Gimnàstica

El conjunt infantil del CR Vilafranca terceres classificades al Campionat de Catalunya

El conjunt infantil del CR Vilafranca al podi en tercera posició. Eix

El passat diumenge 8 d’octubre les gimnastes del conjunt infantil nivell VII del club Rítmica Vilafranca es van desplaçar fins a Figueres per a disputar el Campionat de Catalunya de Base, competició que donava accés al Campionat d’Espanya de Base.

El conjunt infantil format per la Nàdia Pérez, Carla Díez, Carla Martínez, Janna Picas, Mar Tomàs i Èlia Cunillera amb un muntatge de 3 cèrcols i 3 maces van aconseguir una meritòria tercera posició. Així doncs, a part d’aquesta medalla de bronze als campionats de Catalunya, van aconseguir classificar-se pel Campionat d’Espanya de Base que es disputarà del 20 al 26 de novembre a Alacant.

El diumenge 15 d’octubre aquestes gimnastes es desplaçaran fins a Lleida per a participar al Trofeu Sicoris Club.