El gol de David Carrasco al minut 89 salva un punt al Sitges

Els jugadors de Rafa Porras ensopeguen amb els dos equips de l’Anoia, de cinc punts en joc han sumat un

UE Sitges 2 - Anoia 2

Pas enredera de la UE Sitges que tot i salvar un punt al darrer sospir davant un Anoia que no sap que és perdre a camp contrari. Els Sitgetans d’aquesta manera cauen al quart lloc de la taula, a cinc punts d’un Cubelles intractable, sumant tot el jugat tenint a partir d’ara poc marge d’errada si vol seguir amb opcions tot i restar molt de campionat per disputar.

La veritat és que el Sitges no jugava un bon partit davant l’Anoia, a estones va jugar més amb el cor que no pas amb el cap, va començar marcant al minut 20 amb gol de Yago Arenas, però nomes en 4 minuts (del 32 al 36) l’Anoia va capgirar el marcador marxant al descans amb 1-2.

A la represa el partit va canviar amb l’entrada d’un home com a Ferran i Alex Pérez, disposant d’alguna que altre ocasió sobre tot amb Adri Alonso que buscava insistentment el gol. El gol de l’empat va arribar al minut 89 quan a la sortida d’un corner David Carrasco aconseguia entrar tot sol al segon pal per fer el 2-2 final. Un bon punt si tenim en compte que l’equip no va estar massa fi i que es va estar molt a prop de perdre.

UE Sitges: Roger Cabezas, Pablo Pérez, (Ferran Pérez 46) David Carrasco, Victor Olmedo, Albert  Durango, (Enric Bono 46) Candel, Bernat Ferré, Gerard López, (Alex Pérez 46) Yago Arenas, Adri Alonso, Marc Montaner i (Marc  Martínez 76).

La UE Sitges es desplaça aquest dissabte al camp de terra del Mediona, un partit d’aquest complicats però que el Sitges te l’obligació de jugar amb el cap i sumar el tres punts per trencar aquest petit sotrac patit en els dos darrers partits jugats, l’hora d’inici les 17 hores.