CN Sitges

Presentació dels nedadors dels equips de competició del CN Sitges

Redacció Sitges 11-10-2017 10:54 Lectures 841

Arxivat a:

Els nedadors dels equips de competició del CN Sitges. Eix

Els nedadors dels equips de competició del CN Sitges. Eix

El passat dissabte els nedadors dels equips de competició del Club Natació Sitges van fer la foto d’inici de la temporada 2017-2018.

El matí va començar amb la reunió on els membres de l’equip tècnic l’Emili Huete, el Joan Santacana, la Vinyet Garcia i Pol Roch van explicar la filosofia del Club, els valors que es transmeten al esportistes, la estructura organitzativa que ha de portar els nedadors que tot just comencen a nedar amb 6 anys a l’alt rendiment esportiu quan arribin a l’edat adulta, a més van poder escoltar el Manel Lloret, triatleta del Club del grup èlit i cap d’estudis de batxillerat de l’IES Joan Ramon Benaprés, va fer una xerrada sobre com organitzar el temps per a poder compaginar amb èxit els estudis i l’esport.

Tot seguit es va fer la foto d’inici de temporada i els alevins van dinar al Club, per desprès desplaçar-se a Igualada per a participar en la 1 jornada de lliga aleví.

1 Jornada Lliga Catalana Aleví
Igualada, dissabte 7 d’octubre

Dissabte es va inaugurar la temporada de competicions de natació amb la disputa de la 1ª jornada de lliga aleví a les instal·lacions del CN Igualada amb la representació de 17 nedadors del Club Natació Sitges.

En aquesta primera jornada es va nedar el 200 estils, el 100 esquena i el relleu 4x50 lliures. Tot i que part de l’equip que s’estrenava en aquesta categoría, i encara están adquirint els nous hàbits, i estar a inicis de temporada, amb el que encara no tenen un estat de forma òptim, es van assolir uns bons registres.

Tot i el nivell de la competició, amb clubs de renom vinguts de Barcelona, els nedadors van aconseguir un resultat remarcable en el 4x50 lliures masculí com també en les proves individuals, on l’Alejandro Bravo (200 estils i 100 esquena), l’Eric García (200 estils), Mark Kramskoy (200 estils) i la Míriam Sánchez (200 estils) van assolir uns registres personals molt positius.

La resta de l’equip va estar format per la Júlia Andreu, Mar Andreu, Iona Rial, Abigail De Ronne, Teo Roch, Antonio Milà, Arnau Villagrassa, Marc Rodriguez, Nil Huete, Pol Portillo, Izan  Segura, Pau Rios i Eric Atienza.
 

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No