Rugbi

Comença la temporada pel rugbi Nova Olivella

Rafa Linares Olivella 11-10-2017 17:18 Lectures 525
Els jugadors del Rugbi Nova Olivella. Eix

Els jugadors del Rugbi Nova Olivella. Eix

Aquest cap de setmana tornaven les competicions oficials de rugbi d’una nova temporada 2017-18 amb la presència del Rugbi Nova Olivella, tant a l’escola com a les altres categories. Aquest any el Rugbi Nova Olivella, aposta per les categories inferiors amb un sub12, format per 13 jugadors, que jugant a rugbi 11 farà que pugui gaudir d’un equip bastant competitiu. (Axel, Lucas, Leire, Pau, Lluc, Roger, Jesús, Unai, Iraitz, Jake, David, Iván i Adam).
Per altra banda; Joel, Axel, Iker, Andrés, James i Manel (del sub.16), jugaran novament en un combinat amb Sel Vilanova. I el 15, Sergio Martínez farà el mateix, amb el sènior. La resta de jugadors del Nova, han decidit no fer fitxa, no federar-se, i fer pinya, per tenir un nou sènior a Olivella, el més aviat possible.

Trobada d’escoles de rugbi a Sitges (1ºJornada).  La primera Trobada pels nois de Rafael Linares i Raúl a Sitges. Una jornada molt dura, on el sub12 es tindria que enfrontar als experimentats equips de RC. Sitges A, RC. Sitges B, Sel Vilanova i CR. Tarragona. Una jornada negra per l’equip olivellenc, on la falta de rodatge i experiència, feia que el dissabte, sota el sol, fos una mica complicat. RC. Sitges B - Nova: 30 a 0. CR. Tarragona-Nova: 30 a 15. RC. Sitges A-Nova: 30 a 0, i finalment, el partit més igualat, Sel Vilanova-Nova: 10 a 5. Un bom entrepà i cap a casa. La próxima trobada a casa del Catalunya Central, 21 d’octubre (probablement a Manresa o Vic).

Sub16, amb Axel, Manel i James, i amb les baixes d’Andrés, Iker i Joel, començaven la lliga fora de casa, al Vallés, amb el sempre incomode; RC. Sant Cugat B. Amb una plantilla molt nombrosa i amb un principi de temporada, amb la gent amb molt baixa forma, els jugadors del Nova no entraven a jugar al camp fins la segona part. Una segona part on el combinat sub16 (Sel Vilanova/Rugbi Nova Olivella) es posaria les piles i acabaria reaccionant i donant la primera sorpresa de la primera jornada, guanyant al camp de l’equip local, per 29 a 32. La pròxima jornada de lliga, 15 d’octubre a casa amb el Cruc A.

Sènior. El sènior jugava el diumenge a les 10:30h. al camp del Sitges, com a local, mentre arreglen el camp del Sel a Vilanova, després de la negativa de la Federació per jugar de local a Olivella, contra l’equip barceloní del CEU B, amb la presencia del jugador número 15, Sergio Martínez, cedit al Sel. Un jugador que va sortir de titular, jugant 80 minuts, però que l’esforç d’ell i la resta de l’equip no va poder fer que el combinat comences la lliga amb la seva primera victòria, perdent per 22 a 31, amb marques dels jugadors del Sel, Marc i Ulisses (2). Pròxima jornada el 15 d’octubre, fora de casa, amb l’Inef Barcelona.

Pels interessats: Escola (fins sub.12), dimecres i divendres de 18h a 19:30H. Preu. 130 euros. Altres categoríes dilluns i dimécres, de 20h a 21.30h, federat fins a sub18, 130 euros. Federat sènior 260 euros. No federats: 60 Euros.

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No