El Vilanova masculí guanya al Jolaseta en el debut de la Lliga de Primera Nacional

CP Vilanova - Rosaleta. CP Vilanova

El RD Seguros C.-P. Vilanova, ha derrotat per 4 gols a 0 al Jolaseta basc en el partit disputat ahir al vespre  al Pavelló de la Plaça de les Casernes en el partit corresponent a la primera jornada de la Primera Nacional Estatal.

El resultat prou clar en el guarismes, just totalment pel que es va veure sobre la pista, és enganyós en quan al seu desenvolupament, ja que la tranquil·litat en forma del segon gol local no va arribar fins a quatre minuts pel final i el tercer i quart gol vilanovins dins del minut final.

El Patí, va portar la iniciativa en tot moment però li va faltar encert per trencar l’ordenada defensa basca, que sols quan va encaixar el segon gol es va descomposar i va donar senyals de  joc d’atac.

La primera part va començar amb un cert tempteig mutu, però als sis minuts i mig els arbitres van assenyalar targeta blava al visitant A. López. La falta directa no la va transformar el Vilanova, però just en el límit de la superioritat Garrido va marcar el primer gol. En el minut 15 el xilè Quintanilla va llençar estrepitosament malament un penal, i el marcador ja no es va moure en la resta d’aquests període.

En la segona part igual panorama, el Patí atacant amb poc encert, el Jolaseta amagadet esperant la seva oportunitat, més per una fallada del rival que pels seu joc, i no va ser fins al minut 22 en que Paris de penal  ampliava el marcador pels locals. Els de Bilbao van obrir línies, i fins i tot van poder entrar de nou en el partit amb un penal a manca de minut i mig que González no va aprofitar. A manca de 30 segons pel final  el mateix Paris va transformar la falta acumulativa i a 4 segons pel la botzina Aguilar va arrodonir el resultat en jugada de contraatac.

El Vilanova, amb la baixa de Muntané per lesió, ha d'acabar d'engreixar la maquinaria, especialment en atac per aprofitar millor les ocasions i marcar un sistema de joc cosa que ahir amb un rival a la defensiva no es va poder veure.

RD IMPAGOS VILANOVA.- Esteve, Garrido, Aguilar, Gual, Garreta (equip inicial) Paris i Gil

R.C. JOLASETA.- Barrenechea, Viar, Gonzalez, López, Quintanilla (equip inicial) Alvarez, Martín i Rodrigo

ARBITRES: Srs. Burgos i Nicolas . Sense problemes

GOLS

PRIMERA PART; 1-0 Garrido (min 7 i mig)

SEGONA PART: 2-0 Paris de penal (min 21) 3-0 Paris de FDA (min 24); 4-0 Aguilar (min 25)

TARGETES : Blava a A. López