El Cafès Novell obté la primera victòria de la lliga a Madrid

Resultats dels partits dels equips del CP Vilafranca del cap de setmana del 13, 14 i 15 d'octubre

CP Rivas - CP Vilafranca . Eix

CP Rivas 4 - Cafès Novell CP Vilafranca Capital del Vi 5

El Cafès Novell CP Vilafranca va debutar amb victòria lluny de casa, i és que el Patí es va desplaçar fins a la comunitat de Madrid per jugar amb el Rivas, el partit que tancava la primera jornada de la 1ª divisió nacional espanyola.

El partit va començar amb alternances a les dues àrees, però mica en mica el Patí començava a tenir les accions més clares de gol, però el porter madrileny, aturava les boles que se li acostaven amb perill. En el minut 14 un fort xut del Rivas es va escolar a la porteria vilafranquina, posant l’avantatge pels locals en el marcador. Malament començaven les coses, però el tècnic Francesc Bargalló va demanar temps mort per asserenar els ànims a manca de 5 minuts per arribar al descans, i els temps va donar els seus fruits, ja que el Cafès Novell va empatar a manca d’un minut per arribar al descans en una jugada personal de Lluis Ferrer.

A la represa, les coses van començar molt malament pels de la Capital del Vi, ja que els madrilenys es van avançar dues vegades en els 4 primers minuts, el segon gol local va ser mitjançant un penal que Cid va transformar, i el tercer, mitjançant un xut que es va desviar dins l’àrea, i David Arellano, poc i va poder fer. Però el Vilafranca es va revifar i en deu minuts va donar la volta al marcador, primer va ser Marc Vázquez l que va reduir les distàncies en el marcador en el minut 7 de la segona part. Ferran Marc feia l’empat a 3 i un espectacular gol de Lluis Ferrer a la mitja volta a la frontal de l’àrea, posava per davant els vilafranquins. Quedaven deu minuts i el Patí volia sentenciar, mitjançant les seves arribades a l’àrea. Els madrilenys ho intentaven però un segur David Arellano aturava totes les boles que li arribaven. A manca de 10 minuts per l’acabament, el Patí va disposar d’una falta directa favorable, que Marc Vázquez no podia transformar, però si que Enric Martí venint per darrera va aprofitar el rebuig del porter i posava el 3a 5 en el marcador. Quedaven 5 minuts i l’emoció es va apoderar de tot el pavelló del Cerro del Telegrafo, quan a manca de 2 minuts Carmona va posar el 4 a 5 de penal. El Vilafranca va saber aguantar molt bé els dos minuts i es va imposar en el seu debut a la lliga, en una pista molt complicada.

Ara el proper partit del Patí serà a casa, el proper dissabte davant el CP Manlleu.

Assemblea General Ordinària

El proper dimarts 17 d’octubre a les 20h en primera convocatòria i a les 20:30h en segona, es realitzarà a l’Escorxador de Vilafranca, l’Assemblea General Ordinària del CP Vilafranca amb els següents punts: