Una magnífica segona meitat fa més líder al Sitges

L’equip de Carles Busquet suma els cinc partits jugats per victòries

CPS Sitges – Riudoms. Eix

CPS Sitges 6 – Riudoms 2

El Pati Subur Sitges certificava el seu cinquè triomf, en aquest cas s’imposava a un conjunt que fins les hores com els sitgetans seguien sense perdre, però amb un partit menys el Riudoms. L’equip d’en Carles Busquets jugant amb un gran nivell sobretot a la segona meitat demostra que de no canviar molt la decoració aquest pot ser l’any del seu anhelat ascens, conjunt molt jove amb bones pinzellades de veterania ben dirigit des de la banqueta compta amb molt bons recursos així com a moltes variacions en el seu joc, és obvi que encara resta molt de campionat que tot no serà un camí planell, que trobaran obstacles pel camí però de moment ha demostrat ser molt regulars.

Molt aviat als primers minuts arribà el primer gol de l’equip obra de Sergio, però en tres i no res els visitants realitzant un hoquei de contraatac capgiraven la situació amb 1- 2 al minut 18, després el CPS Sitges sorprès per la bona col·locació d’un Riudoms molt experimentat havia de treballar per empatar a dos, a manca de menys d’un minut del  descans Alex Raventós ho aconseguia.

A la represa fou un altre historia amb diferents variacions al seu joc del Pati, amb gols d’Eloi, Alex Raventós i Sergio de falta directa s’anaven als 5-2, posant el darrer Raventós a 59 segons de la fi del partit, aquest Sitges demostrava el bon moment que passa causant magnifiques sensacions i escombrant de la pista a un bon Riudoms.

Per aquest enfrontament Carles Busquet contava amb aquets jugadors, Alex Leon, (Colo) Jordi Guardià, Gerard, Isaac, Rubèn, Eloi, Sergio, Roger, Ortega i Raventós.

El primer equip del Cps Sitges es desplaça aquest dissabte a la pista del Valls, únic equip que amb el Sitges encara no ha perdut, dels 4 partits jugats ha guanyat 1, empatant 3, és cinquè a la taula amb sis punts, l’hora d’inici les 19’45.

Resultats dels partits del 14 d'octubre de 2017

Els resultats dels partits disputats pels equips del CPS Sitges durant la jornada del campionat de lliga d’aquest cap de setmana, 14 d’octubre de 2017, són els següents: