El Patí Vilafranca empata a 3 amb el Manlleu

Marc Vázquez lluitant per una bola . Dídac Berlanga

El Cafès Novell CP Vilafranca va debutar a casa en el partit de la segona jornada de la 1ª Divisió Nacional, davant el Manlleu. Els vilafranquins van empatar a 3, davant d’un dels equips forts de la categoria, que com el Patí, la temporada passada estava a l’OKlliga.

El partit no va començar molt bé pels de la Capital del Vi, ja que en el minut 4 el CP Manlleu, s’avançava en el marcador mitjançant un gol de Marc Prat que rematava una bola al segon pal. El Patí intentava arribar amb perillositat a l’àrea dels osonencs, però cap acció fructificava. El Manlleu amb l’avantatge en el marcador, per contra li costava arribar, amb accions esporàdiques. En el minut 17, els àrbitres va xiular una falta directe a favor dels vilafranquins, l’encarregat de llençar la falta va ser Marc Vázquez, però el seu llançament el va aturar el porter manlleuenc. Però un minut després un fort xut de Carles Rodríguez, va posar l’empat a 1. Els osonencs van demanar tempos mort per asserenar el joc, i ho van aconseguir, perquè dos minuts després van provocar un penal per peus dins l’àrea, i van posar el 1 a 2 en el marcador mitjançant Bigas. Però el Vilafranca no es va arronsar, i enric Martí establia l’empat a 2 tot just 3 minuts després. Amb aquest resultat d’empat a 2 s’arribava a la mitja part.

La segona part va començar amb alternances en el joc, fins i tot, amb un joc esbojarrat per part dels dos equips. En el minut 11, una protesta exagerada del tècnic osonenc, va provocar que els àrbitres li ensenyessin targeta blava, amb la qual, el Patí tenia la seva oportunitat mitjançant una falta directa, però Lluis Ferrer no va poder superar al porter visitant. El Cafès Novell, va voler controlar el joc, i intentar abocar-se a la porteria manlleuenca, on va disposar d’alguna bola al pal, però va ser el Manlleu que en el minut 22 es tornava a avançar mitjançant una falta directa llençada per Ballart . Però un minut després, Carles Rodríguez, tornava a empatar, també de penal, posant el 3 a 3 en l’electrònic. Quedaven dos minuts, i el mateix Carles va veure targeta blava per protestar a manca de 23 segons, però el Patí va aguantar bé amb inferioritat numèrica i fins i tot a manca de set segons va disposar de l’oportunitat que hauria pogut fer que guanyés el partit però la bola va sortir per sobre el travesser a porteria buida i amb empat a 3 es va acabar el partit.

La propera setmana el Patí jugarà a Calafell en el derbi intercomarcal i on l’entrenador dels del Baix Penedès, és l’exvilafranquí Jordi Esteva.

Resultats dels partits dels equips del CP Vilafranca del cap de setmana del 21 i 22 d'octubre