Cursa

Albert Pascual i Mercè Guerra, guanyadors de la 39a Cursa Popular de VNG

Enguany 620 atletes han pres part a la prova, que ha destinat els beneficis al Servei de Nefrologia del Consorci Sanitari del Garraf, per la prevenció de la Malaltia renal crònica

Redacció Vilanova i la Geltrú 23-10-2017 17:54 Lectures 2396
39a Cursa Popular de VNG . Ajt. Vilanova

39a Cursa Popular de VNG . Ajt. Vilanova

El bon temps ha acompanyat els 620 corredors i corredores que enguany han participat en la 39a edició de la Cursa Popular de Vilanova i la Geltrú. Una prova esportiva de caràcter familiar que enguany ha destinat els beneficis en favor de la lluita contra la Malaltia renal crònica, que es realitza a través del Servei de Nefrologia del Consorci Sanitari del Garraf. 1.275 € que van ser lliurats a la cap del servei Fabiola Dapena.

Pel que fa a la part esportiva de la cursa, aquesta es va dividir en dues parts, com ja és habitual. En la Mini Cursa de 1.500 metres es va imposar la corredora del Club Atletisme Vilanova, Lara Ruiz, amb un temps de 5 minuts i 21 segons. El segon classificat va ser el també corredor local, Martí Pon, amb un temps de 5 minuts i 22 segons.

La Cursa de 5.000 metres la va guanyar l'atleta Albert Pascual, que va completar el recorregut en 18 minuts i 13 segons. La millor classificada femenina va ser Mercè Guerra, que va fer un crono de 20 minuts i 1 segon.

Àlbum d'imatges

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No