Rugbi

Primera victòria dels alevins del SEL Vilanova

Alevins del SEL Vilanova. Eix

L'activitat del Club del passat cap de setmana va centrar-se en dos únics partits, corresponents a les categories s14 i s16. Ambdós partits disputats a Santa Bàrbara (Sitges), enfront l'INEF Lleida.

Els alevins (s14) van ser els primers a saltar a la gespa del camp sitgetà, i aconseguiren la primera victòria de la temporada. En un primer temps amb constants moviments de marcador per part dels dos equips, els joves entrenats pel combinat Monedero-Santos-Quindós van anar al descans amb un 32 a 26 favorable; a la represa, la major concentració dels vilanovins i la bona gestió de la banqueta van permetre acabar el matx amb una victòria bonificada, la primera de la temporada per a l’equip (51-26).

Els infantils (s16), per la seva banda, afrontaven el partit amb dues victòries en dues jornades. Els de blau cel van avançar-se en el marcador als vuit minuts de joc amb un assaig amb transformació, arribant a aconseguir cinc assajos durant el primer temps i anant-sen al descans amb un 36 a 0. A la represa, un assaig lleidatà va permetre els de la Terra Ferma inaugurar el seu marcador, a la vegada que va evitar que els de blau cel es relaxessin, aconseguint d’aquesta manera una nova victòria que els permet encapçalar la classificació provisional després de tres jornades (51-7).