El Sitges finiquita el derbi en 45 minuts

Primers 13 minuts del migcampista sitgetà Pepe recuperat de la lesió arrossegada des de la darrera temporada

CD Ribes 0 – UE Sitges 3

La UE Sitges es va fer amb el derbi davant del Ribes disputat al Bosc de Plaça, en un partit que es va decidir als primers 45 minuts, en que l’equip de Toni Salido que havia sortit molt intens li va fer molt de mal als sitgetans. El primer gol del Sitges va arribar quan l’equip local va cedir la iniciativa als sitgetans que es van mostrar molt superiors aprofitant els regals en defensa local, d’aquesta manera els de Rafa Porras tenien suficient amb un temps per finiquitar un enfrontament al que li va sobrar la segona part, és cert que l’equip de Sitges gaudia d’ocasions per aconseguir un resultat més ampli però la manca d’encert o les aturades d’un Xavi Garcia que no havia estat afortunat en dos dels tres gols rebuts feia que ja no es bellugues el marcador.

Tot i això el tècnic sitgetà va aprofitar per donar minuts als jugadors de la banqueta, sortint al terreny de joc després de mesos de no fer-ho Pepe,  sembla ser un cop recuperat de la lesió que l’ha tingut fora de combat.

La posada en escena del Ribes va ser del tot bona,  donant un molt bon tracte a la pilota començant a canviar tot a la primera mitja hora en la que els jugadors de la UE Sitges anaven generant perill, avisaven amb el servei d’un corner que Ferran enviava al pal llarg, de corner executat pel mateix Ferran fent un estrany la pilota tocava en un jugador ribetà i així s’avançava l’equip al minut 30  fent molt de mal als de Toni Salido que ja no aixecaven el cap, al minut 35 després d’una falta llançada pel mateix Ferran se li escapava la pilota al porter local, Alex Pérez amb la canya preparada feia el 0-2, va poder fer gol també Victor Olmedo amb un cacau des de fora l’àrea però s’anava al travesser, fent el 0 a 3 Adri Alonso al minut 43.

Va seguir insistint el Sitges de cara a barraca però la pilota ja no va voler entrar tot i contar amb quatre d’aquestes ocasions manifestes, arribant a la fi amb el mateix marcador que s’arribava al descans, sumant tres punts d’or en el derbi.

CD Ribes: Xavi Garcia, Pol Parés, (Raul López 68) Xavi Esquiu, Fernando Olid, Victor Fèlix, (Pol Barceló 46) Toni Ayala, (Mohamed el Mosati 46) Raul Company, David Collado, Josep Ayala, Carles Saumell (Carles Barceló 46 ) i Marc Herrero.

UE Sitges: Javi Dorado, Rafa, Pablo Pérez, Victor Olmedo, Alex Pérez, (Gerard 60) Candel, Enric, (Pepe 77) Bernat, (Yago 60) Adri Alonso, Marc Montaner, (Albert Durango 77) Ferran i (Raul 67).

Continuen els derbis, ara amb l’Olivella

L’equip sitgetà jugarà aquest dissabte a partir de les 17’15 al municipal d’Aiguadolç contra l’equip de Victor Doñate, que ve de perdre amb el Cubelles a domicili trencant una dinàmica de dues victòries consecutives.

Un Olivella que ocupa el 11è lloc a la taula classificatòria amb 9 punts, dels 9 partits jugats han guanyat 2, empatant 3 i perden 4, amb 16 gols a favor i 23 en contra.

Per la seva banda l’equip de Rafa Porras és molt conscient del que es juga en una jornada en que els de dalt es poden deixar punts pel camí.