Vela

Jan Heuninck es proclama sots campió d'Europa de Patí de Vela

Els regatistes júniors del Club Nàutic Sitges copen les sis primeres places de la classificació

Redacció Sitges 03-11-2017 11:47 Lectures 2365

Arxivat a:

Jan Heuninck, Peco Mulet i Anna Pujol (Podi sènior). Eix

Jan Heuninck, Peco Mulet i Anna Pujol (Podi sènior). Eix

Jan Heuninck, del Club Nàutic Sitges, ha quedat sots campió d'Europa de Patí de Vela, per darrere del regatista del Club Natació Badalona, Peco Mulet, en el campionat celebrat a Sitges i organitzat pel Club Nàutic. Heuninck va realitzar un espectacular primer dia de competició en el que es va imposar en les dues regates realitzades, però els mals resultats de diumenge van decantar la balança per al badaloní. El campionat ha comptat amb la presència de més de 100 participants provinents de diferents punts de Catalunya i diverses embarcacions que han vingut de Bèlgica i França.

Els dos primers dies de competició, dissabte i diumenge, va bufar un suau  vent de garbí que va afavorir als participants més tècnics. Heuninck es van imposar en les dues regates de dissabte, però els excel·lents resultats obtinguts per Mulet diumenge –un primer i un segon lloc– i els mals resultats de Heuninck –un setè i un onzè lloc– van donar un lleuger avantatge al de Badalona. Dimecres, tot i l'excel·lent regata feta pel sitgetà, en la que va acabar en tercera posició, Mulet, que va quedar sisè dimecres, es va acabar proclamant campió d'Europa. Destacar també el quart, sisè i setè lloc dels regatistes del Nàutic: Josep M. Robert, Yannick Márquez i Jordi Maré. Xavier Roca, del Club de Mar, va quedar en una meritòria cinquena posició.

En categoria júnior, sis patinaires del Nàutic Sitges han copat les sis primeres posicions, fet que demostra la bona feina que s'està fent amb l'equip d'entrenaments. Clàudia Serrano, Joana Meyer, Jan Tarongí, Jan Lázaro, Àlex Riba i Èric Vilardell van ser els primers classificats i Mar Vilardell i Enric Giralt –els dos infantils– van acabar en vuitena i novena. Vuit regatistes entre els deu primers confirmen la gran tasca amb els més menuts.

Gràcies a l'acord amb Samsung es van poder seguir les regates a temps real. La multinacional sudcoreana va instal·lar 40 dispositius mòbils en diverses embarcacions i han apropat l'esport de la vela a tothom. A través del web www.nauticsitges.com es poden veure tots els vídeos realitzats.

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No