El Sitges-Olivella només es va poder disputar 45 minuts per la tempesta

Els restants 45 minuts es jugaran dimecres dia 15 a les 20’30 hores

UE Sitges 2 – CF Olivella 0

Amb un marcador favorable de 2 a 0 a favor de l’UE Sitges davant l’Olivella amb gols d’Adri Alonso i de Marc Montaner, el partit es suspenia al descans, la forta tromba d´aigua que anava caient amb un impressionant aparell elèctric i la manca de llum fou la conseqüència de la suspensió d’un partit que els sitgetans anaven controlant, el segon derbi de la comarca davant de l’equip d’en Victor Doñate que en tot moment donava la cara al llarg d’aquesta primera meitat, l’equip ben col·locat deixant pocs espais durant tot el temps que es va poder jugar  abans d’aparèixer la tempesta.

Molt bon inici del Olivella pressionant la sortida de pilota del Sitges, generant perill fins i tot a l’àrea de un Roger Cabezas porter local que en un sacada llarga li serveix en safata la pilota per Adri Alonso que rifant als defensors posava el 1-0 al minut 19, el mateix porter amb un altre servei llarg comença el segon gol, pilota que pentina Alex Pérez per Marc Montaner que de fort xut la ficava dins al minut 35.

Els 45 minuts que resten per jugar ja tenen data, de fet amb un mutu acord amb els dos equips es jugarà el dimecres dia 15 a partir de les 21 hores.

Els dos onzes que van formar els dos equips van ser aquets, pel Sitges van jugar Roger Cabezas, Rafa, Pablo, Victor, Alex Pérez, Candel, Enric, Bernat, Adri Alonso, Marc Montaner i Ferran. Per l’Olivella va jugar Agustí Domingo, Facundo Marcos, Gerard, Josep Ortega, Marc Garcia, Sergi Llorens, Albert Oliva, Raul Peiró, Edgard Garcia, Marc Bofarull i Manel Sánchez.

Aquest dissabte un altre part fort, el Moja

L’equip de Rafa Porras se la juga aquest dissabte a partir de les 17 hores al camp del Moja, l’equip alt penedesenc ocupa el quart lloc a la taula amb 20 punts, dels 10 partits jugats han guanyat 6, perdent dos, els dos últims, empatant tots dos a camp contrari, l’equip que entrena Alejandro Carretero porta tres jornades que no guanya, molt conscients que un altre resultat negatiu els faria molt de mal, mentre que els de Rafa Porras amb el record de la derrota de San Mauro el seu gran objectiu es sortir vius d’aquest enfrontament, una victòria és donar un gran pas endavant en les seves aspiracions.