Rugbi

El Sub16 perd el liderat, derrotes del sub14 i el sènior

Redacció Olivella 09-11-2017 18:24 Lectures 795
Rugbi Nova Olivella. Eix

Rugbi Nova Olivella. Eix

Aquest dissabte totes les categories del combinat jugaven les seves respectives lligues. L’escola a Lleida, el sub14 i sub16 a Sitges i el sènior a Vic. 

La representació de l’escola del Rugbi Nova Olivella, a Lleida va ser zero. Els nois de Rafael Linares amb moltes baixes van renunciar aquest cap de setmana a anar a la Trobada de CE. Inef Lleida i només es va presentar el Sel Vilanova.

El sub14 jugava a Sitges a les 10:30h. amb l’equip local, amb la baixa de Andrés i el resultat no va ser gaire positiu, amb una derrota de 60 a 7, amb el segon classificat de la lliga. El Sub14 segueix amb 4 derrotes i una victòria, a la quarta posició (penúltim), amb 5 punts i amb poques opcions de poder passar a la segona fase. La pròxima jornada descansa.

El sub16 jugava també amb el RC Sitges A, a Sitges amb el liderat en joc, primer, Combinat, contra segon, RC. Sitges A. A les files del combinat Axel, James i Matteo, amb les baixes de Manel, Iker i Joel. James i Matteo, començaven de titulars i Axel sortiria a la segona part. Els nois de Stephen Land sortien super motivats amb una línia dinàmica i una davantera que guanyava totes les pilotes a la meleé. Fins i tot el conjunt vilanoví-olivellenc, es posava per davant al marcador, a pocs minuts de començar amb el 0 a 3 després d’un cop de càstig i una marca de James, anul·lada per avant. Bones sensacions que van durar aquest quart d’hora, a partir d’aquí el RC. Sitges A es va posar les piles i va passar per sobre del combinat com una “piconadora”. Ni el descans, ni l’entrada de nous jugadors al camp, entre ells Axel, va fer que l’equip reaccionés i va acabar perdent per pallissa, amb un 62 a 3, final. Ara toca, reaccionar a la derrota i seguir esforçant-se als entrenaments. El combinat es posa segon, darrera del Sitges, amb 3 victòries i una derrota, amb 14 punts, a un del líder, que té un partit menys. Pròxima jornada descans.

El sènior jugava a Vic amb l’Osona RC. amb la participació de Sergio Martínez com a número 15, jugador del Nova. Un equip que no acaba de carburar i que va tornar a perdre, per 60 a 7, (amb marca de Sergio Martínez). Es troba últim del grup amb 1 punt i cap victòria. La pròxima jornada (la cinquena) a casa: Combinat sènior- RC. Badalona DRIVM. En general un cap de setmana per oblidar, cap victòria i un pensament.

Recordeu, aquest dissabte a les 10 hores al Camp Municipal d’Esports d’Olivella. Partit amistós, 1º Trofeu de rugbi d’Olivella d’hivern entre el Rugbi Nova Olivella S18 - Irlanda Omagh Academy (IRL).

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres