CTT Vilanova

El Vilanova obligat a guanyar l’Helios Saragossa

Redacció Vilanova i la Geltrú 14-11-2017 10:45 Lectures 757
Biel Garrote arribava per segon cop ja fins les semifinals

Biel Garrote arribava per segon cop ja fins les semifinals

Jornada de descans pel primer equip. El fet que Tarraco i Helios que estan capdamunt de la classificació guanyessin obliga als vilanovins a no fallar per mantenir el primer lloc, que dona l’accés directe a primera estatal. Així el proper Diumenge a les 11 a Casernes partit que pot ser clau per la lliga contra l’Helios Saragossa. Malgrat que queda molta lliga per jugar es comença a perfilar una lluita entre tres equips per una plaça.

El filials a dalt de les classificacions

Una altre jornada de triplet pels filials que els situa a tots en zones d’ascens.

El Vilanova B a primera provincial guanyava 4-2 al Premià Mar amb 2 p de Cepero i un de Marc Sallant i Josep Marsal respectivament.

El Vilanova C a segona provincial aconseguia un partit important a camp del Badalona al que guanyava per 1-5. Marcador molt interessant cara a possibles average, amb 2 punts d’Albert Carmona, Marc Cereto i 1 de Salva Milà.

Triomf espectacular del Vilanova D a camp del Sallent que fins la data era líder invicte. 0-6 al seu camp amb 2p de Samuel Encuentra, Javier Silva i Facundo Silva. Ara es situen co-líders amb un quatriple empat, havent jugat contra els rivals directes ja a la primera volta.

Els vilanovins destaquen al promeses

2ª fase del promeses individual. Dels molts vilanovins participants 4 estaven al nivell A. Biel Garrote arribava per segon cop ja fins les semifinals, mentre’s Marc Cereto ho feia als quarts de final. Josep Marsal i Albert Carmona mantenen el nivell.

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No