Un solitari gol d’Álex Pérez dóna els tres punts al Sitges en un partit incontrolat

Dimecres dia 15 es jugava la segona part pendent corresponent a la dècima jornada amb el resultat final de Sitges 3 - Olivella 0

UE Sitges 1 – La Pobla de Claramunt 0

La UE Sitges suma una victòria més, en aquest cas davant la Pobla de Claramunt en un partit sense massa història, en el que el millor va ser que l’equip sumava els tres punts en joc.

El partit teòricament se li posava de cara al Sitges quan al minut 8 disposava d’un penal a favor, Álex Pérez però enviava la pilota fora, era el segon penal consecutiu que errava el Sitges, el dimecres passat va ser Adri Alonso davant l’Olivella, al minut 12 arribava el que seria l’únic gol de la tarda, Álex  Pérez, esmenant la seva errada anterior fallant el penal aprofitava un servei amb el cap de Victor Olmedo per marcar el 1-0.

A partir d’aquí el Sitges ja no va ser capaç de tornar a marcar un segon gol que hauria portat més tranquil·litat, això ho va aprofitar La Pobla de Claramunt per intentar alguna aproximació perillosa a la porteria de Javi Dorado, la més clara una pilota al travesser a la segona part, amb el xiulet final de l’àrbitre l’equip es fa amb el triomf pensant ja en la Joventut Ribetana, el rival del Sitges en aquesta propera jornada.

UE Sitges: Javi Dorado, David Carrasco, Victor Olmedo, Albert Durango, (Sergio González 69) Álex Pérez (Adri Alonso 75) Pepe, Candel, (Xavi Rodríguez 55) Enric Bono, Marc Montaner, Ferran Pérez, Carlos Labastida i (Gerard López 75).

Aquest diumenge l’equip es desplaça al Bosc de Plaça de Sant Pere de Ribes per jugar davant la Joventut Ribetana, entrenat per en Jaume Sarasa ve de perdre amb el Cubelles per 3-0 i de jugar la segona part corresponen a la desena jornada guanyant al Montserrat Igualada per 5-2, ocupant el quart lloc a la taula amb 25 punts, l’hora d’inici les 17 hores.