Partit incòmode pel CNB Vilanova que al final aconsegueix els tres punts

CB Papiol - CNB Vilanova. Eix

CB Papiol 51- CNB Vilanova 68

Diumenge a la tarda el sènior vilanoví visitava un equip que fins aleshores portava un balanç de 1 victòria i 6 derrotes. El partit doncs es presentava plàcid a priori.

Sortida amb Javi, Guillaumes, Carlos, Burcet i Aleix. Primer atac vilanoví i triple d'en Carlos. Excepcionalment  els verds es troben un equip contrari que defensa en individual, i potser per falta de costum o potser pel saber fer dels locals, els vilanovins no es troben còmodes. La defensa tampoc funciona al cent per cent, i malgrat el 10-24 amb que es marxa al final del primer quart, no existeix sensació de tenir el partit sota control.

Falta de ritme, d'intensitat, mala lectura dels atacs i pitjor selecció de tir. Així comença el segon quart, i els locals es veuen dins del partit, el joc interior dels del Papiol troba moltes facilitats per anotar, i per part vilanovina només dos triples de Mateo pugen al marcador en els darrers cinc minuts del quart. 32-40 i mitja part.

Els verds estan desconeguts, però convençuts de sortir del vestuari a tancar el partit. Javi agafa el timó de joc dels del Garraf, i en poc més de tres minuts amb tres triples aconsegueix obrir escletxa al lluminós. El partit és lleig, però ja no es veu perillar la victòria, si en algun moment algú havia patit. Però les sensacions no són bones, com a mostra l’escarransit 6-7 del darrer quart.

Caldrà millorar de cara al derbi de dissabte a les 18:00 davant del CB Cubelles.

CNB VILANOVA: ANDREU (9), NIL (2), GUILLAUMES (2), COLLADOS (4), JAVI (19), BURCET (2), ALEIX (8), CARLOS (14), ALEX I MATEO (8)