El CPS Sitges es fa amb la victòria a La Seu després d’un viatge llampec

L’equip sitgetà te fins el final de l’any un autèntic Tourmalet jugant tots els partits fora, primer Alpicat, Flix i per acabar l’any Vila-seca

CH Cadí 3 – CPS Sitges 5

Sense cap mena de descans després de viatjar el mateix diumenge cap a La Seu per jugar davant del Cadí, al migdia sortint del cotxes i entrant a la pista es feia el primer equip del CPS Sitges amb la novena victòria consecutiva en un partit que se li posava molt complicat a l’equip sitgetà.

Molt malament se li posava l’enfrontament al Patí  ja que l’equip arribava a manca de cinc minuts per l’inici del començant del partit. Guardià, Ortega, Sergio Guerrero i Eloi en una pista molt malmesa i horrorosa i que el porter era el sub 17 i de fet el Sitges va patir per l’adaptació tot i això es va arribar al descans amb un 1-0 local.

Al primer instant de la represa Eloi empatava marcant de nou els locals molt aviat posant el 2-1, per sort Rubèn ficava el 2-2 i de nou en aquesta fase del matx el Cadí s’avançava amb el 3-2, a partir d’aquí les coses canviant pel Patí Sitges que amb gols dos de Sergio i un d’Eloi deixaven el marcador final de 3-5, d’aquest manera segueixen sumant de tres en tres, tot i que patint molt després de no jugar gens bé s’aconseguia l’objectiu.

CPS Sitges: Colo, Jordi Guardià, Javier Guerrero, Roger Vidal, Sergio Pérez, Àlex Raventós, Álex Ortega, Isaac Martínez, Rubèn Gómez i Eloi Fernàndez.

El CPS Sitges torna a jugar a pista contraria en aquest cas a la del Alpicat, que és 11è a la taula amb 11 punts, dels 7 partits jugats ha guanyat 3, empatant 2 i perdent 2.