Victòria clara del femení del CNBV contra el Sant Joan Despí

CNB Vilanova - CB Sant Joan Despí. Eix

Les noies del CNBV tenien diumenge un partits d’aquest que solem dir “trampa”. Veníem de guanyar a les líders a casa seva, es a dir arribàvem amb molta confiança i amb ganes de seguir sumant victòries. El rival un Sant Joan Despí que està per mitja taula. Al escalfament les rivals ens miràvem, i es que a pista nomes hi havia 8 noies, pensaven com pot ser que vinguin de guanyar al líder. Doncs si, aquestes noies es multipliquen en cada partit i gracies això estan arribant els bons resultats.

Començava el partit amb pocs punts, ningú volia ensenyar les seves armes i les visitants aprofitaven el poc encert de les nostres per emportar-se el primer parcial per un escàs 7-9. Les nostres van sortir un pel relaxades, però aviat va canviar la cosa. Adam demanava intensitat i concentració a la represa del segon quart, era el nostre joc i així havíem guanyat partits. Les grogues van acatar ordres, van posar-se el mono de treball i començaren a jugar com ens han demostrat. Una gran intensitat en defensa, pressió que servia per robar pilotes i fer que les rivals els costes molt atacar van ser les claus perquè les nostres marxessin i trenquessin el partit.  Fantàstic parcial al segon quart de 24-5 arribant al descans amb un marcador de 31-14 que deixava el partit gairebé sentenciat.

Les vilanovines sabien que així es com havien de jugar i el tercer quart va ser similar. Bones defenses, atacs amb cap, contraatacs... Vam veure de tot i es que aquestes noies cada partit ens impressionen mes. L’últim quart començava amb un clar 48-22 per les del Garraf, en aquest quart les grogues veient el marcador varen baixar una marxa, cosa que va fer que el parcial fos igualat amb un 17-14 favorable a les noies del CNBV. Final del partit, nova victòria i les coses segueixen funcionant. Resultat final de 65-36, que deixa a les vilanovines a la part alta de la classificació.

M’agradaria destacar el gran treball que estan fent totes i cada una de les jugadores d’aquest equip, treballant als entrenaments, donant tot als partits, sent una plantilla curta això te molt de mèrit i sobretot el bon ambient que hi ha en aquesta família. Ja ens han demostrat moltíssim però encara ens demostraran molt mes.

Irina (15) – Clara (3) – Natalia (1) – Raquel (16) – Tania (4) – Neus (5) – Noelia (-) – Elia (5) – Noemi (16)