Rugbi

Activitats del SEL Vilanova de la passada setmana

Ripollés RC – SELV Vilanova. Eix

DESENVOLUPAMENT FEMENÍ

Les noies del Club participaren amb entusiasme de la jornada organitzada per la UES al Baldiri Aleu de rugbi femení en categories s16 i s18 en format 7s; l'activitat s'emmarcà en el Dia contra la Violència Masclista (es va llegir el Manifest abans d'iniciar els partits). Gran jornada amb un excel·lent esperit de germanor, més que notable actitud de les jugadores de blau cel i d'interelació entre clubs i jugadores. Un nou pas de la categoria de desenvolupament a nivell de joc, però també d'estructura i coneixements d'altres Clubs.

S10: JORNADA A LA FOIXARDA

Gran participació del prebenjamins a la Jornada específica de la categoría organizada a la Foixarda. Amb cinc partits disputas pels onze jugadors assistents, el saldo va ser de dues victòries (CRUC, Gòtics), dos empats (Santboiana i Sant Cugat) i una derrota (BUC). A destacar molt especialment la bona feina dels tècnics i la progressió del conjunt en el dinamisme de joc, els placatges i la seguretat. Felicitats a tots!

VETERANS

CR SANT CUGAT 25– SELVNG 5

​Retorn a la gespa dels SELVETS a la Guinardera enfront d'un rival de categoria i experiència, el XV Matusalem. Bona actitud dels veterans del Club, que van estar força estona presionant els locals a la seva meitat de camp amb un esforç titànic davant d'un rival més bragat i més tècnic.

SÈNIOR MASCULÍ

RIPOLLES RC 26– SELVNG 30

Primera victòria dels jugadors entrenats per Felipe López en el desplaçament a la capital del Ripollès per a mesurar forces amb l'equip local. En una tarda en què el fred va acabar ensenyorint-se de la gespa, els de Ripoll van avançar-se en el marcador gràcies a un assaig als deu minuts fruit d'un error de possessió dels vilanovins quan estaven a zona de 22 contrària. Mica en mica, però, l'equip va ​saber ​actuar amb eficàcia defensiva​ i sortir de la meitat de camp local amb punts; bé en forma d'assaig, bé en forma de cops de càstig. Al descans, el marcador reflectia un 12 a 23 a favor dels de blau cel; a la represa, caigueren un assaig per bàndol abans del quart d'hora de joc. A partir d'aquí, el joc es fonamentà més en la defensa que no pas en l'atac, especialment per la banda vilanovina que patia de ba​n​queta reduïda. En la darrera juga da del matx, els local van aconseguir una marca amb transformació que els permet arrencar un punt de bonus ofensiu (26-30).