Cop d’autoritat del Sitges golejant a la Juve a domicili

Jaume Sarasa ha estat cessat de la Juve, el nou tècnic és Manel Rodríguez i el segon tècnic Ernest Serra i Mikel Mata el tècnic de porters

Joventut Ribetana 1 – UE Sitges 4

La UE Sitges golejava a la Joventut Ribetana a domicili en el millor partit jugat per l’equip de Rafa Porras del que va del campionat, els sitgetans van fer possible fer desaparèixer del terreny de joc gràcies a la seva anticipació als locals que no van trobar en cap moment la seva situació, gaudint d’ocasions per haver aconseguit un resultat molt més ampli l’equip sitgetà, mantenia la mateixa intensitat fins el final aconseguint un magnífic triomf que els col·loca tercers a la taula, a nou del ascens directe així com a quatre de la promoció i cinc per sobre del ribetans.

El gran gol d’Adri Alonso al minut 4 començava a marcar el camí d’un Sitges ja amb molta seriositat en defensa que amb un mig de cap amb intenció s’estava recol·locant més en terreny ribetà, a pilota aturada i de falta fou la millor aproximació local a la porta de Roger Cabezas amb tir de Fede, en sortida a la contra al minut 35 Adri Alonso s’interna, passa per Àlex Pérez i fa el 2-0, jugada protestada per l’equip ribetà, segons ells iniciada en fora de joc, encara va poder fer el tercer Adri Alonso al minut 38 però tot sol va rematar fora.

El tercer arribà després d’una molt bona jugada per la banda dreta de l’atac d’Enric Bono passant per Adri Alonso que remata a gol al minut 50, en ple domini del Sitges potser en l’única errada en defensa Dídac la Calle escurçava diferencies amb el 3- 1, Gerard que havia sortit instants abans posava el quart gol del Sitges després d’una recuperació en atac arribant d´aquesta manera a la fi amb la victòria d’un Sitges molt superior al conjunt entrenat fins les hores per Jaume Sarasa, ja que un dia després fou cessat, sent el nou tècnic de la Joventut Ribetana el sitgetà Manel Rodríguez el segon tècnic l’Ernest Serra així com l’entrenador del porters Mikel Mata.

Joventut Ribetana: Mario, Marc González, Fede, Felix Casalot, Àlex Laguna, Cristian Laguna (Dídac 46) Alex Morillas, (Carlos Contreras 63) Joey Portillo, (Adri Santana 63) Edgard, (Arnau Almela 78) Roberto i Adrià Vargas.

UE Sitges: Roger Cabezas, Rafa, David Carrasco, Victor Olmedo, Alex Pérez, (Gerard 63) Pepe, (Idris 22), (Xavi Rodríguez 54) Enric Bono, Bernat Ferret, (Jonatan Durango 78) Adri Alonso, Marc Montaner, Ferran i (Albert 78).

El Sitges rep aquest dissabte al Hortonenc cinquè per la cua amb 11 punts, l’hora d’inici les 17’15 hores.