El Vilanova guanya a Madrid contra el Rivas Las Lagunas

Imatge d'arxiu de la banqueta del CP Vilanova. Joan Maria Gibert

En el partit disputat aquest migdia, corresponent a la vuitena jornada de la Primera Nacional, disputat en el Polideportivo del Cerro del Telégrafo de l’àrea metropolitana madrilenya.

Victòria balsàmica del Vilanova, en una pista sempre complicada, d’un equip -el madrileny- que acostuma a posar les coses difícils als seus rivals especialment quan l’equip local te necessitat dels tres punts en joc. Per tant, i sense qüestionar la millora en els plantejaments de conjunt dels catalans, el més important son els tres punts a casa d’un equip que de no canviar les coses lluitarà en la zona mitja baixa de la taula classificatòria.

La primera part ha estat força equilibrada i esmentar que el Vilanova ha disposat d’una superioritat al veure Iglesias una targeta blava per una falta tècnica, però no ha estat aprofitada. Malgrat això en el minut 19 i mig Gual ha marcat el primer gol vilanoví, gol molt protestat pels madrilenys al considerar que la bola havia tocat en els patins del vilanoví.

En la segona part els locals han començat prement l’accelerador, i en el minut 2 han empatat amb gol de Suarez, però l’alegria local ha durant un minut ja que Garreta ha tornat avançar al Patí, el Vilanova ha anat capejant el temporal, amb una forta defensa, però no va tenir l’encert per matar el partit i desprès una innocent targeta blava d’Aguilar va permetre a Suarez escurçar distàncies. Fins al final el Patí no va transformar la desena falta acumulativa, i a empentes i rodolons es va emportar els tres punts cap a Vilanova.

Ara dimecres el Manlleu a casa, una nova prova de foc pel Vilanova abans d’anar a Calafell

CP Rivas Las Lagunas: Hernandez, Escary, Suarez, Roca, Carmona (equip inicial) Iglesias, Cid, Cuenca, Sánchez.

RD Seguros CP Vilanova: Esteve, Aguilar, Garreta, Paris, Gual (equip inicial), Muntané, Cuevas i Gil.

Àrbitres: Sr. J. Amezaga i J Garcia. No van deixar contents a ningú.

Gols:

1a part: 0-1 Gual (min. 20)

2a part:  1-1 Suarez (min 2); 1-2 Garreta (min 3), 1-3 Gual de FD (min 17),  2-3 Suarez de FD (min 22).

Targetes: blava  per Iglesias, Sánchez i Aguilar