El Cafès Novell guanya a l’Alcobendas per 1 a 0

David Arellano ha estat molt encertat sota els pals. Dídac Berlanga

CP Vilafranca 1 - CP Alcobendas 0

El Cafès Novell Vilafranca ha derrotat a l’equip madrileny de l’Alcobendas per un ajustat 1 a 0, i que ha fet que el Patí hagi escalat posicions a la classificació, ha encadenat 7 dels últims 9 punts possibles, amb una afició entregada que omplia el pavelló de Vilafranca.

El partit ha començat amb domini del Patí, ja que l’Alcobendas s’ha recollit en defensa, i el pes del partit el portava el Vilafranca, ja que ha sigut el que arribava amb més perill i tenia la possessió de bola. I en el minut 7 un xut d’Àngel Rodríguez des de quasi la meitat del camp, s’ha escolat a la porteria de l’equip visitant, fent que els de la Capital del Vi s’avencessin en el marcador.

A partir d’aquí els joc ha tingut anades i vingudes però cap equip volia arriscar, i cal esmentar la bona actuació del porter vilafranquí David Arellano que ha tingut una molt bona actuació sota els pals de la porteria local amb unes bones intervencions. El Vilafranca ha tingut alguna que altra ocasió, però la bola no ha volgut tornar a entrar i amb el 1 a 0 s’ha acabat la primera meitat.

A la segona part, l’Alcobendas ha sortit amb la intenció de buscar el gol, ja que ha sortit amb més intensitat en atac, amb xuts llunyans o bé amb penjades al segon pal, però tant la defensa vilafranquina com de nou un encertat David Arellano, que ha aturat tot el que li arribava ha fet que la porteria es quedes a zero. El Patí, volia incrementar el seu avantatge, hi ha tingut les seves ocasions, ja que en el minut 5 Lluis Ferrer ha enviat una bola al pal amb un gran xut a la mitja volta, tot i no entrar, no s’ha donat per vençut i creava accions de perill, però cap bola es volia escolar a la porteria visitant. L’Alcobendas ha començat a pressionar, però el Patí ha sabut solventar la situació. En el minut 21, Marc Vázquez ha disposat d’una falta directa, però el seu llançament l’ha aturat el porter visitant. I quan ja tant sols quedaven segons, Ferran March, ha disposat d’una gran ocasió, però un jugador visitant ha interceptat el seu xut a porteria buida, i el marcador de 1 a 0, ja no s’ha mogut. Però el més important ha estat l’obtenció dels 3 punts que fan que el Patí torni a mirar amunt a la classificació.

CP VILAFRANCA: Arellano, March, Vázquez, Rodríguez (1) i Ferrer -cinc inicial-E. Martí, Salvadó, G. Martí Bujaldón, Quintana

CP ALCOBENDAS: Sheda, Martí, Ribas, Martínez i Vera -cinc inicial- Soto, López, Artacho i Larios

Resultats dels partits del CP Vilafranca del cap de setmana del 2 i 3 de desembre