Rugbi

Empat de l'Infantil del SEL a L'Hospitalet

Excel·lent jornada d'Escoles a la Foixarda

Redacció Vilanova i la Geltrú 05-12-2017 11:54 Lectures 333
El S10 a la jornada d'Escoles a la Foixarda. Eix

El S10 a la jornada d'Escoles a la Foixarda. Eix

Matinal molt freda a la Foixarda on el club local, el Químic ER, organitzà la darrera jornada de 2017 amb RC Sant Cugat, INEF Lleida i SELVNG com a clubs convidats. Excel·lent actitud de totes les categories del Club, destacant a nivell de resultats les tres victòries del s12, mentre que el s10 aconseguia meritoris tres empats i una victòria enfront del Químic ER; els més petits de l’escola, els s6 i s8, van passar una bona estona amb jocs i participació, completant així un matí de dissabte de rugby.

A dos quarts d'una del migdia, els infantils saltaven al camp de gespa de l'Hospitalet de Llobregat per mesurar forces amb el XV loca.. Bon partit al Camp de la Feixa Llarga, un escenari que no va intimidar la plantilla entrenada per Ulisses Gómez. Tot i que els locals van anar sempre per davant en el marcador, els de blau cel van saber respondre les seves anotacions i no van sortir en camp moment del partit, no donant el seu braç a tòrcer i arribant a disposar fins i tot de la possibilitat d’endur-se el matx en els darrers minuts (17-17).

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent