Equipaments

Canyelles signa el contracte de redacció del projecte del nou pavelló poliesportiu

A principis de l’any que ve es posarà en marxa el concurs públic per a la licitació de les obres

Redacció Canyelles 06-12-2017 20:17 Lectures 518

Arxivat a:

Canyelles signa el contracte de redacció del projecte del nou pavelló poliesportiu. Ajuntament de Canyelles

Canyelles signa el contracte de redacció del projecte del nou pavelló poliesportiu. Ajuntament de Canyelles

El nou pavelló poliesportiu ha fet un pas endavant ja que aquest dimarts s’ha signat el contracte amb l’empresa que ha de redactar el projecte de la quarta fase del projecte. Es tracta del Taller d’Arquitectura i Territori, SLP, que ha resultat la guanyadora del procés de licitació per a la redacció del mateix. Al procés s’hi ha presentat un total de 14 empreses i aquesta és la ha obtingut la millor puntuació. El projecte s’acabarà de redactar aquest mes de desembre i durant el mes de gener està previst que s’obri un altre procés de concurs públic per a la licitació de les obres. El cost de la redacció del projecte és de 80.210 euros i el termini per acabar-lo és de 77 dies.

Amb aquest contracte el que s’ha fet és la signatura de la millora de la redacció del projecte del pavelló, ha assegurat l’alcaldessa Rosa Huguet, un pas més endavant en el treball per convertir Canyelles en un municipi referent al territori en l’àmbit esportiu.

El nou pavelló poliesportiu completarà la remodelació integral de la zona esportiva municipal que en pocs anys ha fet possible la construcció d’un nou gimnàs, la renovació del camp de futbol, equipant-lo amb herba artificial i la creació de noves pistes de pàdel.

El tret de sortida per a la construcció del nou pavelló poliesportiu el donava el mes de maig passat, en el decurs del VADE Fires, el diputat delegat d’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom. Durant la seva visita al municipi, Salom anunciava l’execució del nou equipament. El nou pavelló està pressupostat en un milió d’euros aproximadament, import sufragat en gran part per la Diputació de Barcelona. Serà un edifici cobert que permetrà la pràctica de tot tipus d’esports, tan federats com no, i també la celebració d’altres activitats i esdeveniments de caràcter social i cultural. Una instal·lació que ha de servir per potenciar la professionalització de l’esport, però que també dona resposta a la necessitat de poder practicar esport tot l’any, i a tots els nivells, al municipi, assegurava l’alcaldessa Rosa Huguet. El nou equipament tindrà tres pistes i permetrà incorporar noves modalitats esportives que fins ara no hi ha al municipi.

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No