Un hat-trick d’Enric Martí, permet al Patí Vilafranca empatar contra el Sant Cugat

Enric Martí va anotar un hat trick, que va permetre l'empat del Patí . Dídac Berlanga

CP Vilafranca 5 - PHC Sant Cugat 5

El Cafès Novell CP Vilafranca Capital del Vi, va empatar aquest dissabte a 5 gols davant del PHC Sant Cugat, en un partit vibrant i emocionant, on el Patí va remuntar un 2 a 4 en contra, però al final l’igualtat es va posar en el marcador.

El partit va començar molt igualat, on els dos equips volien tenir el control de la bola, amb arribades comptades a les porteries rivals. Però en el minut 11 una jugada per darrera la porteria de Marc Vázquez, va acabar el fons de la porteria visitant posant el 1 a 0. Però l’alegria vilafranquina va durar poc, ja que tres minuts més tard el Sant Cugat va fer l’empat a 1. Els dos equips veien la igualtat i el Vilafranca va primer l’accelerador, amb arribades constants a la porteria santcugatenca, que van tenir la seva recompensa en un gol a la mitja volta d’Enric Martí, posant el 2 a 1. Però de nou tres minuts més tard, de nou el Sant Cugat va empatar en una bola confosa que va quedar a l’àrea vilafranquina, i la va introduir a al fons de la porteria vilafranquina Pol Claramunt. Amb aquest resultat d’empat a 2 es va acabar la primera meitat.

A la represa les coses no van començar gens bé pels de la Capital del Vi, ja que en el minut 2 de nou Pol Claramunt, va fer el 2 a 3 favorable als visitants, però a més en el minut cinc, les coses encara es posaven més malament pels interessos dels vilafranquins, ja que de nou Claramunt, s’escapava sol davant de la porteria d’Arellano i feia el 2 a 4. El Cafès Novell, lluny d’abaixar els braços, va saber reaccionar i de nou Enric Martí feia el 3 a 4. Semblava que el Patí reaccionava, i així va ser, ja que Ferran March en el minut 13 empatava de nou el partit. El minut 17 els Vilafranca arribava a la desena falta, i el Sant Cugat desfeia el resultat posant el 4 a 5. Just un minut després era el Patí qui tenia l’opció de fer el gol de falta directa, però Carles Rodríguez no va aprofitar el llançament, i el marcador no es mouria, quan tot presagiava a que el Patí no sumaria cap punt, va sorgir la tècnica d’Enric Martí per empatar i fer el seu hattrick que permetia al Patí empatar el partit.

Ara el proper partit serà diumenge que ve al es 19:30h a la pista del Sant Feliu de Codines.

CP VILAFRANCA: Arellano, Rodríguez, Vázquez (1), Ferrer, March (1) -cinc inicial- E.Martí (3), Salvadó i Rodríguez, Quintana i G. Martí.

PHC SANT CUGAT: Toda, Farnés, Ferrer, Gilabert (1), Serrallonga -cinc inicial- Claramunt (4), Martínez, Maideu i De Los Santos.