Rugbi

El Rugbi Nova Olivella acaba l’any amb bones sensacions

El 22 de desembre el club olivellenc celebra el final de festa i cagaran el Tió

Rugbi Nova Olivella. Eix

Dissabte molt fred, l’escola no va poder assistir a la Trobada del Químics ER., a la Teixonera (Vall d’Hebron de Barcelona) per no tenir efectius. Els que si van jugar van ser els sub14 el diumenge a Sitges amb el RCS. Torroella a les 10:30h. i el sub16 dissabte a L’Hospitalet a les 12.30h. a la Feixa Llarga.

Un Sub16, amb Axel i James al titular, que sortia amb ganes de fer un bon paper al primer partit de segona, a un camp sempre molt complicat. Una primera part on van aguantar la pressió del joc i del públic local, que animava als seus nois efusivament. A la segona part l’equip del Garraf sortia una mica més fluix a conseqüència del cansament, però amb el marcador en contra, en l’últim minut es feia amb una marca, que deixava bocabadats a tots els aficionats del Hospitalet, amb un empat a 17 i amb la possibilitat de guanyar el partit, amb els dos punts addicionals, des de la perpendicular de la marca. Al final es va fallar el xut a Pals i es va donar per bo l’empat. Sempre és bo puntuar a camp contrari i més a un camp difícil com és L’Hospitalet. El Combinat puntua al seu primer partit de Segona divisió.

El proper dissabte, 16 de desembre trobada d’escoles a Vilanova, l’última de l’any. Allà estarà el Sub12 del Rugbi Nova Olivella.

Entrenaments: Escola, dimécres i divendres, de 18 a 19:30h, fins sub.12. La resta de categories: Sub14 a sénior, dilluns i dimécres de 20 a 21.30h. al Camp Municipal d’Esports d’Olivella. Preguntar per; Rafa o Stephen. Preus: Fins sub18 federats: 130 euros. Sèniors federats: 260 Euros. No federats: 60 euros. (entra samarreta d’entrenament i pantaló de l’equip), dessuadora del club: 20 euros.