Rugbi

Victòria dels alevins del SEL Vilanova a Girona

Imatge del partit del SEL Vilanova. Eix

s14, GEiEG 15 - SELVNG 34

Primera victòria dels alevins en el primer partit de la segona volta, en un dels desplaçaments més llargs de la temporada. A Girona, enfront del GEiEG, els joves entrenats pel trinomi Monedero-Quindós-Santos van avançar-se en el marcador i van saber mantenir el marge, que al descans ja era de dinou punts de diferència (10-29). Amb un assaig més per equip al segon temps, val la pena destacar el bon treball del conjunt davant d'uns gironins més forts físicament i amb més "volum".

s16, SELVNG 5 - RC SANT CUGAT 38

Partit amb dues cares ben diferenciades el protagonitzat pels infantils a Santa Bàrbara (Sitges). Un primer temps amb domini territorial dels visitants, amb poca capacitat ofensiva dels de blau cel i una defensa feble que va fer que en els dinou primers minuts els del Vallès aconseguissin sumar tres assajos; i un segon temps, especialment a partir del quart d'hora, on els joves entrenats per Ulisses Gómez van treure's la son de les orelles i van saber atacar amb força i defensar amb fermesa, cosa que els va permetre sumar un assaig que haurien pogut ser un parell més en cas d'haver sabut matenir la continuïtat de la possessió.