Segona Catalana Grup E

Un triomf que val mitja lliga

El sitgetans finalitzen l’any i la primera volta de la mateixa manera, líders en solitari

El CPS Sitges donava un altre cop d’autoritat en aquest cas a Vila-seca. Eix

CP Vila-Seca 3 – CPS Sitges 5

El CPS Sitges donava un altre cop d’autoritat en aquest cas a Vila-seca jugant un partit del tot seriós i aconseguint tres punts d’or en el quart enfrontament consecutiu a pista contraria, l’equip d’en Carles Busquets d’aquesta manera tanca una primera volta sensacional i líder des de la primera jornada, el millor, afrontant la segona de la millor manera possible però amb la intenció de seguir amb la mateixa dinàmica amb l’objectiu que l’any nou sigui el de l’ascens del primer equip a la Primera Catalana.

Triomf del tot treballat per el CPS Sitges en un partit en el que a la primera part l’equip es va veure sorprès en una pista del tot gran, de molt espais i aquest fet ocasionava els seus problemes en l’atac degut a la distancia entre la part d’enrere i la d’endavant, arribant al descans amb un marcador  favorable als locals de 2-1.

A la segona part i amb el canvi de plantejament l’equip sitgetà es va trobar molt més còmode veient més porteria, del 2 a 1 es passava al 2-5, per acabar guanyant per 3 a 5, un enfrontament clau i complicat. Els gols del Sitges els van fer 4 Sergio i un Raven.

CPS Sitges: Alex Leon (Colo) Jordi Guardià, Eloi Fernàndez, Roger Vidal, Javier Guerrero, Gerard Camarasa, Isaac Martínez, Sergio Pérez, Alex Ortega i Alex Raventós.

El primer equip del CPS Sitges ja no jugarà fins el 20 de gener, on jugarà al pavelló de Pins Bens de visitant davant el CPS Sitges B en el que serà el primer partit de la segona volta.