Esport escolar

Gairebé 400 nens i nenes d'entre 6 i 12 anys participen a la darrera edició del projecte Barçakids de Vilanova

Han participat alumnat procedent de sis escoles vilanovines i de dues del Baix Penedès

Redacció Vilanova i la Geltrú 28-12-2017 22:52 Lectures 1112
Gairebé 400 nens i nenes d'entre 6 i 12 anys participen a la darrera edició del projecte Barçakids de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Gairebé 400 nens i nenes d'entre 6 i 12 anys participen a la darrera edició del projecte Barçakids de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

El Programa Barçakids ha tornat a passar enguany per Vilanova i la Geltrú, del l'11 al 22 de desembre. Ho ha fet com en les darreres ocasions a les instal·lacions del Camp Municipal de Futbol dels Alumnes Obrers, on s'ha ubicat el material necessari per dur a terme aquesta activitat oberta als nenes i nenes d'entre 6 i 12 anys.

En total han participat 388 alumnes procedents de les escoles La Ginesta, Volerany, Pia, l'Arjau, El Cim i Llebetx, així com de l'escola Les Cometes de Llorens del Penedès i l'escola Castell de Calafell.

El Programa Escolar Itinerant Barçakids és un programa dirigit a escoles de primària de Catalunya, que pretén fomentar i consolidar el sistema de valors dels infants a través dels principis pedagògics de l'esport i del joc i de la participació activa i inclusiva. El Programa Escolar és una de les línies d'actuació del projecte Barçakids de la Fundació FC Barcelona. Projecte que té com a objectiu fomentar i promoure en els infants l'anàlisi i el coneixement d'hàbits i actituds que generin canvis per ajudar-los a créixer en l'àmbit personal i col·lectiu.

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent