El Sitges segueix en dinàmica guanyadora sumant la cinquena victòria consecutiva

L’equip sitgetà es col·loca a un punt de la promoció, després de guanyar a Igualada ja sense Adri Alonso a l’equip

Montserrat Igualada  1 – UE Sitges 4

La UE Sitges estrena el nou any golejant a domicili al Montserrat Igualada en un partit en que els sitgetans controlaven des dels primers minuts tan al marcador com en joc, l’equip de Rafa Porras segueix d’aquesta manera la seva dinàmica guanyadora i es col·loca a un punt de la promoció, tot en el primer encontre sense el seu golejador fins les hores, Adri Alonso, incorporat en aquest inici de l’any al Tortosa de Gimeno. Els sitgetans, que jugaven 33 minuts sense Victor Olmedo al veure la vermella directa,  ja controlaven per un 0 a 3 als primers 45 minuts, un Sitges que a manca d’un partit per finalitzar la primera volta tan sols ha sumat una derrota, la patida en la quarta jornada el 23 de setembre al camp del que ara és el nou líder, el San Mauro.

Un gol del juvenil Labastida al minut 6 començava a encarrilar el partit al Sitges, l’equip que va saber llegir en tot moment el temps del partit, intentant no caure en la provocació, Bernat al minut 37 posava tranquil·litat al Sitges fent el 0 a 2, sentenciant pràcticament l’enfrontament al minut 43 amb un altre golet de Bernat.

Les expulsions d’alguna manera van marcar una segona part controlada per l’equip sitgetà que es va dedicar a jugar, Jonatan Durango posava la guinda al pastís en els instants finals, arribant el gol local en temps d’afegit en un partit que finalitzava amb tres expulsats dos per part dels locals i la de Victor Olmedo molt rigorosa per part sitgetana.

UE Sitges: Javi Dorado, Rafa, David Carrasco, Victor Olmedo, Xavi Rodríguez (Gerard 71) Sergio González, (Álex Pérez 56) Enric Bono (Jonathan Durango 71) Idris, (Albert Durango 61)  Bernat, Yago Arenas, Carlos Labastida, (Candel 61).

El Sitges tanca la primera volta rebent aquest dissabte a partir de les 17 hores al Sant Pere de Riudebitlles que ve de guanyar al Cubelles