1ªNacional Catalana: Arenys de Munt-CP SITGES 2-0
Jordi Domenech,Juanjo Ferrer,Emilio Lopez,Oscar Ruiz,Albert Del burgo,Manel Perez,Oriol Pena, Isaac Martinez,Xavi Navarrete i Juan Carlos Albacete.
Entrenador: Jofre Vila

El passat diumenge a les 12'30h el Sitges jugava a la pista de l'Arenys de Munt, un equip que fa uns anys estava a primera nacional.
Va ser un partit molt dur, on les defenses eren fortes i es produïen moltes faltes, i en consecussió també moltes targetes grogues. Al minut 2 el porter sitgetà va parar un penal, i al minut 4 el Sitges feia un gol però l'hàbil porter local la va treure i l'àrbitre va xiular booling.
Durant els minuts es rodava força la bola però no s'entreva massa a porta, en poques ocasions per les dues bandes, ho van provar tant Xavi com Manel de xut de fora però sense fortuna.
Al minut 16 els locals en un contratac varen fer el 1-0 que així s'acabava la primera meitat.
A la segona part tot igual, però al minut 4 un rigorós penal els locals feien el 2-0. Llavors els locals es van tencar i els sitgetans van apretar més però sense massa fortuna, on va haver al minut 12 un clar penal fet a Oriol que l'àrbitre no va assenyalar. Al minut 22 Oscar llençava una bola al pal, el Sitges seguia apretant però un partit dolent de cara a porta i els locals ben tancats.

Júnior: CP SITGES - Vendrell 1-3
2ª Catalana: St. Cugat - CP SITGES 6-4
Xavi,Ivan,Chechi,Magí(1),Gerard,Toti(2),Didac(1) i Dani.
El passat dissabte els sitgetans a les 15h jugaven al pavelló de St.Cugat.
Un partit on la primera part va ser dominada pels sitgetans però van fallar molt de cara a porta.
Al minut 12 ja guanyaven 0-2. Les coses s'anaven anivellant i al final de la primera part era el resultat de 2-3.
A la segona part el Sitges seguia apretant i va fer al minut 6 el 2-4, i semblava que tot anava encarrilat, però entre les targetes blaves directes que no eren i els dos penals els locals van capgirar el marcador al 4-4, llavors els sitgetans es van quedar els dos últims minuts amb dos jugadors i el porter, i com era llògic van perdre per 6-4.
La propera jornada els equips sitgetans jugaran a casa el dissabte a la tarda, el primera nacional jugarà contra el FC BARCELONA - CES.