Tres punts per iniciar l’any

Resultats dels partits del CP Vilafranca del 12, 13 i 14 de gener

Lluís Ferrer va fer dos gols. CP Rivas

Desprès de l’aturada de Nadal, el Cafès Novell CP Vilafranca afrontava un dels partit més complicats de la lliga a la difícil pista del Shum Maçanet. L’equip arribava amb la intenció de sumar per seguir mantenint les posicions de privilegi de la classificació. I ho va fer amb la victòria per 4-3.

El Patí va sortir a la pista molt ben estructurat en defensa i molt concentrat en atac i de seguida va tenir el premi del gol, Marc Vázquez va robar una bola dins l’àrea rival  i va assistir a Lluis Ferrer a boca de gol perquè fes el 0-1, era el minut 5. Però amb aquest resultat favorable a l’equip vilafranquí, l’equip de Maçanet es va treure la son de les orelles i va començar atacar amb més perill  la porteria d’Arellano. En el minut 16 una bona jugada local va significar l’empat a 1 obra de Gabriel Villares, però un minut desprès en el 17 Marc Vázquez xutava una canonada des de mitja pista, i Ferran March tocava la bola desviant la seva trajectòria i enganyant al porter local Cantarero, era el 1-2. Poc va durar l’alegria vilafranquina, ja que un minut després, en el 18,  Eloi Roura en jugada personal tornava a igualar el partit a 2. Amb aquest resultat d’empat s’arribava al descans.

A la represa els tècnics vilafranquins Bargalló i Juncosa van apostar per donar un canvi de ritme al partit sortint amb un cinc incial molt més ràpid i dinàmic, donant sortida al jove Biel Salvadó, que va estar molt encertat els minuts que va estar en pista. I els hi va sortir molt bé, ja que en el minut 5, Lluis Ferrer a la contra feia el 2-3, i sis minuts desprès Àngel Rodríguez robava una bola a mitja pista i assistia a Salvadó perquè per baix i amb sotilesa fes el 2 a 4. Cal destacar que amb aquest gol Biel Salvador s’estrena com a golejador a Primera Nacional. Amb el marcador en contra, el Shum, va generar molt perill a la porteria vilafranquina amb jugades al segon pal i amb xuts de lluny, però una defensa molt ben posada i un magnífic David Arellano  ho val solventar amb solvència. A manca de 3 minuts per l’acabament del partit el jugador del Shum, Jordi Rodríguez va veure targeta blava per donar un cop d’estic a Marc Vázquez, l’encarregat de fer el llançament va ser el mateix Vázquez, però el porter local Cantarero li va aturar, amb aquests dos minuts el Patí podia haver ampliat l’avantatge en el marcador, ja que Ferran March i Lluis Ferrer van tenir oportunitats molt clares. I quan faltaven 5 segons per acabar el partit, Lluis Ferrer veia una targeta blava, el llançament de falta directa el feia Ferran Garcia, i la bola li va sortir a fora, però ell mateix va recollir la pilota i va assistir al segon pal a Jordi Rodríguez per que fes el definitiu 3-4.

El proper partit del CP Vilafranca serà el proper dissabte 20 de gener a les 20h contra el HC Alpicat, amb horari unificat, ja que es l’últim partit de la primera volta i encara dues places en lluita per la Copa de la Princesa que es jugarà a Getxo, a principis de febrer. I on el Patí esta involucrat amb aquesta lluita. Aquest partit el podreu seguir per Radio Vilafranca amb locució de Josep Gumá, i per Penedès TV amb la narració de Xavi Gonzalez.

SHUM MAÇANET: Cantarero, Rodriguez(1), Garcia, Presas i Villares(1) –cinc inicial- Font i Roura(1)

CAFES NOVELL CP VILAFRANCA: Arellano, March(1), Vàzquez, Rodriguez i Ferrer(2) –cinc inicial- C.Rodriguez, Salvadó(1) i Martí