CR Sant Cugat

CR Sant Cugat "B" - RC Sitges. Jaume Andreu

CR Sant Cugat "B" 10 - RC Sitges 17
Divisió Honor Catalana Grup B - Sènior Masculí

La ratxa de victòries del RC Sitges tampoc s'atura en el 2018 i en la visita al sempre bon segon equip del CR Sant Cugat en el segon partit de la fase de classificació per els Play Off al títol de Divisió d'Honor Catalana. El matx va estar dominat des de el principi per els del Garraf, però a diferència de partits anteriors, els sitgetans no eren capaços de materialitzar aquest domini en punts, ja que la bona disposició defensiva dels cugatencs sense implicar-se en els agrupaments, no  permetia al Sitges de disposar de superioritats numeriques i trencar la defensa local. Sols a les acaballes d'aquest primer període arribaren les marques mitjançant Tiago i Pablo Auge que permetien anar al descans amb avantatge 0 a 12.

A la represa tot semblava posar-se de cara amb una nova marca d'Alan, pero el resultat de 0 a 17, no reflectia el bon partit dels del Vallès. Així els visiatnts anaren a menys, mentre els locals a més i aviat arribaren les marques del Sant Cugat, que a falta de 10 minuts es posava a una sola marca d'igualar el partit. L'emoció fou present fins el darrer instant, en que un xut alt sobre marca sitgetana era neutralitzat per els back sitgetans impedint la marca que hauria suposat l'empat. Resultat final 10 a 17 i una nova victòria que acosta una mica més al RC Sitges al seu objectiu en aquesta fase que no es altre que classificar-se per els Play Off.

El proper partit serà aquest dissabte a Sitges a les 15:00hs en que visitarà Santa Bàrbara un dels favorits a lluitar per el títol, concretament el FC Barcelona "B", en un matx important on els dos equips capdavanters a la clasificació mesuraran les seves forces i possibilitats en aquest campionat.

Classificació Sènior Masculí A

El Sènior Femení i el segon equip Sènior Masculi tambe guanyen

Per la seva part el  Sènior Femení que finalment juga el Campionat de Catalunya de Desenvolupament s'imposava clarament en la seva visita al camp del Begues. D'altre banda el segon equip sènior masculí començava la seva participació al Campionat de Catalunya de Segona Categoria imposant-se al Cornellà per un clar 48 a 0, en un molt bon partit dels homes de Camilo Hanglin e Isaac Richmond.

El proper partit del Sènior Masculí "B" serà aquest dissabte a les 17:30hs que visitarà el camp del CE Universitari "B", mentre que el sènior femení te descans.

Classificació Sènior Masculí B

El Sènior Femení al esser una competició de desenvolupament no hi ha classificació.