Victòria del CNB Vilanova masculí en la seva visita a Masquefa

El femení s’emporta el derbi contra el CB Roquetes

CB Masquefa - CNB Vilanova. Eix

Sènior masculí

CB Masquefa 44 - CNB Vilanova 70

Després de l’aturada de Nadal els vilanovins visitaven el CB Masquefa, que va demostrar en molts trams del partit no merèixer la posició que ocupa a la classificació.

Els grocs per la seva banda tornaven a la competició amb el cap posat a l’important partit que disputaran el proper divendres davant del Vilabasquet, fins ahir empatat amb el conjunt del Garraf al primer lloc de la taula.

Sortida amb Alex, Navarro, Carlos, Sugri i Aleix amb la clara consigna de millorar l’aspecte defensiu respecte als darrers partits de l’any. I així va ser, bona comunicació, intensitat e implicació de tots els jugadors. Els locals tenien problemes per anotar, però l’encert dels vilanovins tampoc era extraordinari, i el resultat al final dels primers deu minuts era 10-15.

Mateix guió al segon quart, millorat ofensivament per l’encert en el quart de Javi i Burcet. Els grocs comencen a augmentar la velocitat de les seves transicions, i els locals es veuen superats una i altra vegada. Mitja part i 22-40.

El partit de divendres necessitarà quaranta minuts de concentració, i el sènior vilanoví acostuma a desconnectar en algun tram del partit, així doncs l’objectiu era clar.  La defensa segueix al mateix nivell de la primera meitat, i aquest cop Alex (amb 10 punts al quart) agafa el protagonisme en atac. El tercer període acaba amb un 34-59 al lluminós, partit absolutament sentenciat i perill de desconnexió.

En el darrer quart el partit es converteix en un concurs de triples, però els vilanovins mostren una actitud defensiva sorprenent, si es té en compte la diferència al marcador i a la classificació, i això no sempre és ben vist. Queda clar doncs, que els de Vilanova es prenen seriosament el que fan i van aprofitar el partit per arribar a divendres amb bones sensacions, i mostrant la implicació que serà necessària per endur-se la victòria, possiblement davant el millor equip de la categoria.

Divendres 19 de gener a les 20,30 al Pavelló Isaac Gálvez s’enfronten el primer classificat davant del tercer, CNB Vilanova - Vilabasquet, partit atractiu amb influència clara en qui serà  l’equip que aconsegueixi pujar a tercera catalana.

CNB Vilanova: Sugri (2), Navarro (9), Nil (2), Collados (4), Javi (14), Burcet (9), Aleix (2), Carlos (5), Àlex (12), Mateo (6) i Miki (5)

Sènior femení

CNB Vilanova 64 - 40 CB Roquetes

Primer partit de l'any per a les jugadores del nostre sènior. Derbi davant el CB Roquetes i victòria per seguir amb la bona dinàmica de l'equip.

Com sempre, i especialment en els derbis, zero importància de la classificació a l'hora d'encarar els partits. El CB Roquetes arribava al CEM Isaac Gálvez amb només una victòria però competint contra totes les seves rivals. I, en aquesta ocasió, no va ser diferent.

L'equip visitant va sortir molt motivat a la pista i el primer quart va ser un intercanvi de cistelles entre ambdós equips que va finalitzar amb un 14 a 12 a favor de les vilanovines. Destacar el bon inici de les nostres que, després d'un gran escalfament, van sortir a la pista molt intenses i concentrades.

La dinàmica del segon quart va ser semblant. Defensa zonal del CB Roquetes i alternança defensiva de les grogues. La consigna, clara: córrer sempre que es pugui i, si no, paciència en atac per buscar la millor opció.

Al descans, un +13 per les vilanovines i la sensació de que s'hauria de treballar de valent a la segona part. La bona feina defensiva de les locals permetia compensar el poc encert des de la línia exterior i feia que les diferències en el marcador s'anessin eixamplant de mica en mica. Finalment, 64 a 40 per les noies del sènior i una setmana per endavant per preparar el partit contra el CB Esparreguera en un duel important per a les aspiracions de les de la capital del Garraf.