Repartiment de punts per tancar la primera volta

Marc Vázquez va està molt actiu durant tot el partit. Dídac Berlanga

El Cafès Novell CP Vilafranca Capital del Vi, jugava ahir l’últim partit de la primera volta contra el HC Alpicat un equip que esta situat a la zona tranquil·la de la taula classificatòria i ho va fer amb empat a dos.

Els homes de Bargalló i Juncosa van sortir molt forts al començament del partit i on els 10 primers minuts van ser totalment de domini local on cal destacar un parell de jugades individuals de Marc Vázquez i unes bones contres portades per Àngel Rodríguez i executades per Enric Martí i Ferran March, durant aquests minuts de bon joc local, en el minut 8 Lluis Ferrer aprofitaria un refús del porter visitant Casals per fer 1-0, en el minut 14 Enric Martí aprofitaria un refús a la tanca d’un xut de fora l’àrea de Vázquez per fer el 2-0. El Patí agafava una bona renta de gols però no la va aprofitar en el minut 18 els arbitres van ensenyar targeta blava a Àngel Rodríguez l’encarregat de fer el llançament va ser Joan Serret però Arellano li va aturar, però quan el Patí jugava amb inferioritat numèrica un fort xut de fora l’àrea de Mats Zilken reduia el marcador al 2-1. Els arbitres en el minut 20 van ensenyar targeta blava al mateix Zilken per protestar, l’encarregat de fer el llançament va ser Martí però la seva execució la va aturar un inspirat Casals. Amb aquest resultat s’arribava al final de la primera part.

A la represa el Patí va sortir a mossegar a buscar el gol de la tranquil•litat i asserenar el partit, les millors ocasions les va tenir Ferran March i Enric Martí, però va ser l’equip lleidatà que amb un contraatac molt ben portat per Serret va marcar l’empat a 2. D’aquí fins al final del partit el Patí ho intentava de totes les maneres amb xuts de lluny, amb jugades al segon pal, amb jugades individuals però totes les jugades eren aturades per la defensa lleidatana o el seu porter, que va ser l’home més encertat de l’equip del Alpicat. Al final del partit els arbitres es van convertir amb els protagonistes en no senyalar un clar penal sobre Enric Martí, i una falta sobre Lluis Ferrer que ves significat la desena per part del Alpicat. Amb aquest empat a dos s’acabava el partit.

El Patí tanca la primera volta amb 20 punts. El proper partit serà dissabte vinent dia 27 de gener a les 20:30h contra el cuer de la lliga Rivas Las Lagunas.

CP Vilafranca: Arellano, March, Vàzquez, Rodriguez i Ferrer(1) –cinc inicial- Salvadó i Martí (1)

HC Alpicat: Casals, Serret(1), Ballesteros, Serret, Zilken(1) –cinc inicial- Franci i Piñol

Josep Gumà va ser reconegut per la Federació Espanyola de Patinatge

Josep Gumà, el periodista vilafranquí de Radio Vilafranca, que ha seguit durant molts anys el CP Vilafranca i va engegar ara fa uns anys el Parlem d’hoquei, va ser reconegut ahir per la Federació Espanyola de Patinatge amb la Medalla i Diploma de la Federació per haver fet difusió de l’hoquei durant tants anys, en el transcurs de la IV Gala del Patinatge, que es va celebrar ahir divendres al Museu Olímpic i de l’esport.