Victòria d'alevins i sènior masculí en una bona jornada de rugbi

Imatge d'arxiu. Eix

S14

SEL VNG 46 ​– LICEU FRANCÈS BCN 22​

Segon partit d'un equip del Club a la renovada Sínia Batadet, i segona victòria. Els alevins eren l'únic conjunt de blau cel que jugava com a locals el cap de setmana passat i,  la vegada, eren els més matiners de tots: a les 11:30 hores els jugadors entrenats per Monedero-Quindós-Santos van saltar a la gespa vilanovina, i van marcar el ritme del partit al XV del Liceu Francès barceloní. Amb un 22 a 12 favorable al descans, al segon temps va continuar la tònica i el bon joc, adjudicant-se la victòria amb un 46 a 22 final.​

S16

POBLE NOU 39​​ ​- SEL VNG​​ ​24​

Partit de contrastos el protagonitzat pels s16 a la Mar Bella. Amb una primera part concentrats i dominant el terreny, el XV de blau cel va imposar el seu ritme de joc i va tancar durant una bona estona els locals a la seva línia de marca; la superioritat en el joc, i sobretot la disciplina, però, no van acabar de traduir-se del tot en el marcador al descans i, tot i iniciar el segon temps amb nova marca, els locals van acabar trobant la manera de minar la moral dels joves vilanovins gràcies a la contundència en atac de dos dels seus jugadors, fet que els va permetre capgirar el marcador i endur-se la victòria.​

Sènior Masculí

ALELLA RC 37 – SELVNG​ ​41​

En una hora gairebé intempestiva i amb un vendaval de consideració, el sènior masculí del Club va aconseguir la segona victòria en dos partits en aquesta Tercera Catalana. En un partit marcat per la dificultat afegida de lluitar contra el vent, els vilanovins van disputar el primer temps amb l'element en contra, fet que va valer els d'Alella per agafar ​marge (23-12). Amb el canvi de camp, però, es van invertir les tornes amb l'afegit que el joc a la mà dels homes entrenats per Felipe López era més incisiu i efectiu. L'encert al peu, a més, en les transformacions va permetre els vilanovins acostar-se i capgirar el marcador i endur-se la primera victòria a domicili.