Rugbi

El s16 perd incomprensiblement al camp del Poble Nou

El sub14 i sènior masculí guanyen els seus partits

Rugbi Nova Olivella. Eix

Un cap de setmana on els equips del combinat van estar a punt de fer el ple de la jornada, amb victòries del Sub.14, a casa amb el Liceu Francès de Barcelona i el sènior que visitava el camp de l’Alella RC. (jugat a la Teixonera de Barcelona) i amb l’única derrota del Sub.16 a la Mar Bella contra el CN. Poble Nou que encara costa d’assimilar.

El Sub.14 dissabte, feia un bon partit i era el segon equip que trepitjava la nova gespa de la Sínia Batadet de Vilanova, després de fer-ho el cap de setmana anterior, el sènior, i guanyar. Sembla que aquesta gespa, porta sort. Així que va fer bons el pronòstics i va aconseguir una nova victòria, que fa, que l’ànim torni a la categoria més baixa de competició. Amb un marcador de 22 a 12 al descans. Un resultat que va fer portar en volandes a l’equip del Garraf, per fer-se amb un 46 a 22 final.

El Sub.16 saltava al camp de la Mar Bella contra un rival a priori més feble que acabaria remuntat increïblement a la segona part. Amb la participació de James (tot el partit) i Axel (primera part), a la línia, del Rugbi Nova Olivella, començava el partit…. Als 7 minuts amb una marca d’ala, James posava els primers punts del partit per l’equip del Garraf, amb el xut a pals corresponent, 0 a 7. Domini total del Sub.16, que feia que tot el joc es fes a camp contrari. Però com diu el proverbi, “Va tanto el cantaro a la fuente, que al final se rompió”, es va perdonar tant a prop de marca que al final l’equip dominador va ser dominat, i no sols això, sinó que literalment destrossat. Els 5 minuts finals de la segona part amb marcador favorable al Sub.16, per 5 a 10, va començar a avisar la davantera del Poble Nou. Va començar la segona part en la que seguia manant al marcador, però ja no amb tanta claredat, el combinat, fins al minut 22, 15 a 24. A partir d’aquest minut es va acabar el domini alternatiu i va passar a ser un únic dominador. L’equip barceloní es va posar les piles i va arrasar en els últims 20 minuts, emportant-se un partit que tenia totalment perdut i donant la campanada per 39 a 24.

El sènior porta un 2018 increïble i està fent prou mèrits per ser un dels favorits per guanyar aquesta lliga de tercera Catalana. Un equip que va ser capaç de tornar a guanyar novament després de la victòria a casa de la setmana passada a casa d’un Alella RC., que pel moment juga els seus partits a Barcelona, a la Teixonera. Bon partit de Sergio Martínez, del Nova Olivella, que com es costum en ell, va jugar els 80 minuts de titular i on el resultat va ser de 37 a 41.