Victòria amb golejada del Patí Vilanova en la seva visita a Bilbao

Imatge d'arxiu CP Vilanova. Joan Maria Gibert

El Calmar C.P. Vilanova ha derrotat per 1 gol a 7 al R.C. Jolaseta en el partit corresponent a la jornada 14èna de la Primera Nacional i amb el que s’inicia la segona volta de la competició i disputat en el Pavelló Pepin López de Getxo (País Basc).

Cal recordar que la propera setmana no hi ha jornada d’aquesta Primera Nacional al disputar-se en el mateix escenari de Getxo, la Copa de la Princesa, amb la participació del Calafell, Sant Cugat, Mataró i el Jolaseta com a organitzador.

Partit sense història en el que el Vilanova ha dominat el joc i el marcador des dels primers minuts, davant un equip el basc que és certament carn de descens, però que a hores d’ara, farà que, sempre a priori, calguin forces punts per no ser un dels tres equips que perdin categoria. De moment el Patí ha fet els deure i després de l’aturada per la Copa de la Princesa, cal assegurar els punts de casa per viure tranquils.

Com hem apuntat la superioritat visitant ha estat manifesta com ja indica el marcador de 0 a 4 al final de la primera part. La segona de tràmit en la que en els darrers vuit minuts s’ ha mogut el marcador fins al resultat final.

R.C. JOLASETA.- Barrenechea, Viar, Gonzalez, López , Rodrigo (equip inicial) Quintanilla, Ruiz Muiño, Castro, Alvarez

CALMAR C.P. VILANOVA.- Esteve, Gual, Garreta, Paris, Aguilar (equip inicial) Muntané, Garrido, Gil, Donoso (p.s.)

ARBITRES: Srs. Castellnou i Serra

GOLS

1A PART: 0-1 Paris ( min 6); 0-2 Aguilar (min 14); 0-3 Garrido (min 17); 0-4 Gil (min 20)

2A PART: 0-5 Garrido (min 18); 1-5 Rodrigo (min 18); 1-6 Paris (min 21); 1-7 Gual de FD (min 22)

TARGETES: Blava a López del Jolaseta