Hoquei patins

El millor del partit, va ser que els 3 punts es van quedar a casa

Biel Salvadó va portar insistència en atac. Dídac Berlanga

El Cafès Novell CP Vilafranca encetava la segona volta a la poliesportiva contra l’últim classificat de la categoria, el CP Rivas Las Lagunas, podria semblar que tindria de ser un rival fàcil, però la realitat ha estat tot el contrari, un partit complicat i difícil per l’equip vilafranquí, on la bola aturada aquest cop ha estat favorable a l’equip de casa.

El partit a començat amb un Patí ben posat en defensa i atacava amb serenitat i decisió, les primeres ocasions han estat d’ Angel Rodriguez amb penetracions a dins l’àrea i amb xuts de mitja distancia de Marc Vàzquez i Ferran March, però l’equip madrileny estava molt ben tancat a la seva área, i un encertat Adrià Hernádez sota pals, aturava totes les aproximacions locals. Els tècnics locals van començar a fer canvis donant entrada a Enric Martí, Biel Salvadó i Carles Rodríguez, amb aquests canvis Francesc Bargalló buscava més profunditat i un canvi de ritme per sortir del joc lent del CP Rivas, i ha canviat la dinàmica ja que Salvadó i Rodríguez han tingut la seva oportunitat per avançar el CP Vilafranca en el marcador, però el porter visitant ho ha impedit, amb una bona actuació sota pals, i amb aquest resultat d’empat a zero s’arribava al final de la primera part.

A la represa el Patí ha sortit decidit a sumar els tres punts, les primeres ocasions han estat de Carles Rodríguez, i Enric Martí. L’equip madrileny molt tancat durant tot el partit, intentava sorprendre a David Arellano amb xuts de lluny i jugades al segon pal, però el porter vilafranquí molt encertat ho impedia. En el minut 8, els àrbitres han assenyalat un penal dins l’àrea vilafranquina, l’encarregat de fer el llançament ha estat Ernesto Carmona, però David Arellano li ha aturat el xut amb solvència. El Patí buscava el gol, però aquest no arribava i no ha estat fins el minut 19 quan el Rivas ha arribat a les 10 faltes, que els de la Capial del Vi, han marcat, mitjançant el llançament de falta directa del capità del equip vilafranquí Lluis Ferrer, i d’aquesta manera feia el 1-0. A 29 segons per acabar el partit el jugador del CP Rivas Iglesias ha vist una altra targeta blava, l’encarregat de fer el llançament ha estat novament Lluis Ferrer, però aquesta vegada el porter català del equip madrileny, Hernadez, li ha aturat. Ja no hi havia temps per més el Patí sumava uns tres punts molt importants amb un partit molt trabat.

Ara l’equip vilafranquí descansarà el cap de setmana vinent, ja que ha Getxo es celebra la Copa de la Princesa, competició que la disputen el CP Calafell, CH Mataró i PHC Sant Cugat i l’amfitrió RC Jolaseta. El proper partit del Cafès Novell CP Vilafranca serà el 10 de febrer a la pista del CP Manlleu, partit que podreu seguir a les ones de Radio Vilafranca amb locució de Jaume Bové.

CP VILAFRANCA: Arellano, March, Vázquez, Angel Rodríguez i Ferrer (1) –cinc inicial- E. Martí, Salvadó i Carles Rodríguez i G. Martí.

CP RIVAS: Hernandez, Iglesias, Escary, Suarez i Carmona –cinc inicial- Roca, Barneto i Sanchez.