Tres punts d’infart

Els jugadors de Carles Busquet remunten un 0 a 2 a la segona meitat davant un bon Vilafranca

CPS Sitges – CP Vilafranca B. Eix

CPS Sitges 3 – CP Vilafranca B 2

Més dificultats de las previstes patia el primer equip  del CPS Sitges en aquest cas davant un Vilafranca del tot disciplinat que havia golejat uns dies abans al Vila-seca, fent picar pedra i de debò a l’equip sitgetà que tot i generar ocasions als primers 25 minuts la bola no entrava, és cert que aquest Sitges va tenir poder de reacció i es va fer amb els tres punts en una jornada en que el Riudoms havia golejat al Flix a domicili i per tant no es podia errar.

Amb tanteig dels dos equip, es consumien els primers minuts, la blava mostrada als jugadors del Patí Sitges i la falta directa xiulada va servir per que el Vilafranca s’avancés al marcador amb el 0 a 1, després és cert que el Sitges ho va buscar, enviant quatre pilotes al ferro però amb poc encert s’arribà al descans.

A la represa quan es donava un altre pas endavant, en una contra dels vilafranquins arribava el 0 a 2 al minut 32 tot i les faltes directes d’equip errades, el gol que escurçava diferencies pel Sitges el va fer Raven, el 1-2, a partir d’aquí tot i seguir molt ordenat l’equip vilafranquí, Sergio feia l’empat el 2-2, restaven minuts encara para seguir creient en el triomf, en la recta final del matx de nou Sergio amb el seu gol començava a certificar una victòria que es va haver de treballar fins els darrer instants, aturant Colo una falta directa dels vilafranquins.

CPS Sitges: Colo, Eloi, Roger Vidal, Guerrero, Gerard Camarasa, Isaac Martínez, Sergio Pérez, Alex  Ortega i Raven.

El primer equip del CPS Sitges juga aquest divendres a la pista de l’Amposta, vuitè a la taula amb 17 punts sumats dels 12 partits jugats, l’hora d’inici a les 21’45.