Victòria treballada i merescuda

Les noies de Vicky Marcos sumen la primera victòria en el partit avançat de carnaval

CB Samà - Manyanet Reus. Sílvia Díaz

EL SURTIDOR BÀSQUET SAMÀ VILANOVA 62 – MANYANET REUS 56

Jornada de descans per als equips sèniors posada per la federació entre la primera i la segona volta, però les nostres sèniors jugaven un partit avançat dues setmanes per evitar jugar-lo pel carnaval. El rival, el Manyanet Reus, rival instal·lat també a la part baixa.

La posada en escena no podia ser millor, parcial de 13-3 en els primers set minuts, amb un atac fluid i una gran defensa. A partir d'aquest moment, la rotació i la relaxació en defensa per part de les jugadores permet que les visitants entrin al partit i poc a poc s'acostin en el marcador. La fluïdesa en atac desapareix i la defensa permet cistelles fàcils a les rivals, arribant al descans amb un punt d'avantatge en el marcador.

A la represa les visitants segueixen en dinàmica ascendent i es situen amb 4 punts a favor. En aquest moment, un temps mort torna a activar a les samistes que es posen a treballar en defensa i entre el final del tercer quart i l'inici de l'últim agafen una màxima d'11 punts a favor (55-44 min. 34). Les visitants, tornen a intentar reduir diferències, però aquest cop si, les vermelles mantenen la sang freda i saben jugar les últimes possessions amb serenor i permetre sumar una nova victòria.

Victòria que ha de permetre donar ànims a l'equip i seguir treballant per sortir d'una situació complicada. El pròxim partit es jugarà el dissabte a la pista del Safa Claror a les 18h, equip que presenta una victòria més que les noies d'El Surtidor. Així doncs, nou partit igualat que lluitarem per empotar-nos cap a casa.

Jugadors: Judith (3), Helena (0), Marta (0), Anna (11), Carla (2), Sara (6), Anabel (12), Vinyet (0), Laura (13), Elena (13), Marina (3), Xenia (0)

Parcials: 19-16, 24-16 (33-32), 15-10 (48-42), 14-14 (62-56)