Rugbi

Aquest dissabte el rugbi Nova Olivella s’enfrontarà al Sant Martín s18 argentí

Resum dels partits del cap de setmana

Rafa Linares Olivella 02-02-2018 10:19 Lectures 1475
Rugbi Nova Olivella. Eix

Rugbi Nova Olivella. Eix

Un cap de setmana on només va ser capaç de guanyar el Sub.14 ,per 14 a 46, a casa del Químics ER (aquell equip que a la primera fase de la temporada no sabia el que era puntuar, ara només porta alegries. Això si, amb la baixa del jugador del Nova Andrés). Per altre banda el Sub.16 queia a la difícil canxa del líder, RC. Gòtics, per 32 a 15, amb la baixa també dels jugadors del Nova, i ja son tres derrotes seguides amb un empat a la primera jornada a casa de L'Hospitalet, que dóna poques opcions de play off. I per últim, el sènior, amb la participació, de Sergio Martínez, del Nova, queien per la mínima en un gran partit dels del Garraf, per 25 a 22, a casa del RC. Manresa, i trencaven així una ratxa de varis partits sense perdre. L’escola, un altre setmana més, es quedava sense participació, aquesta vegada pel temps. Terrassa anul·lava la trobada per mal temps.

Aquest dissabte a les 10h. al Camp Municipal d’esports d’Olivella partit amistós entre el Rugbi Nova Olivella i l’equip argentí del San Martín Rugbi de Buenos Aires, Sub.18. Aquest cap de setmana el nostre municipi estrenarà Pals remodelats de rugbi, (s’han fet obres als Pals per un muntatge molt més senzill), i un nou amistós dins del calendari del club per promocionar el rugbi a Olivella. L’equip de Stephen Land i Rafael Linares, comptarà amb jugadors del sub16 i sub18 per enfrontar-se a l’equip argentí que està fent una gira per Europa amb una plantilla de 34 jugadors. Els místers del Nova han confeccionat una plantilla molt jove per aquest partit, amb moltes baixes d’homes importants, amb jugadors del Sub16, Sub18 i jugadors cedits per Sel Vilanova i Anoia Rugbi, als quals aprofitem per donar les gràcies.

En principi el gran favorit és el San Martín, per la seva experiència i plantilla però com ens té acostumats el Nova sabem que aquests nois ho donaran tot. Al final del partit es farà un bon tercer temps i es faran entrega de detalls a cada equip. Força Nova.

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No