A vuitens amb menys dificultats de les previstes

L’equip de Carles Busquet remunten un 1-0 superant al llarg de tot el partit als vilanovins

CP Vilanova - CPS Sitges. Eix

16ens de final de Copa de la Segona Catalana

CP Vilanova 2 - CPS Sitges 5

Amb el  triomf davant l’equip vilanoví el CPS Sitges passa la primera eliminatòria, aquesta disputada a un partit en aquest cas, jugat a la plaça de les Casernes a Vilanova, per jugar el partit de quarts de final del 27 de maig davant el Sentmenat que eliminava al Vilaseca al que guanyava per 7 a 5.

Jugaven molt seriosament mostrant la seva superioritat, l’equip sitgetà superava al Vilanova en un partit en que se li complicava als primers minuts al rebre un primer gol però que va saber reaccionar amb gol de Sergio arribant al descans per davant al marcador ja que Raven posava el 1-2.

A la represa de nou als primers minuts el Vilanova veia porta empatant a dos en un tres i no res, després és cert que el Sitges començava a jugar com equip, els gols de Raven, Gerard i Rubèn sentenciaven, l’equip en un enfrontament disputat i ben jugat pels dos equip però que el CPS Sitges va saber guanyar imposant en tot moment el seu ritme de joc, jugant un bon partit el dos porters sitgetans.

CPS Sitges: Jordi Guardià, Alex Leon (Colo) Eloi Fernàndez, Roger Vidal, Rubèn Gómez, Javi Guerrero, Gerard Camarasa, Sergio Pérez, Alex Ortega i Alex Raventós.

Torna la lliga de la Segona Catalana, l’equip sitgetà juga aquest dissabte al pavelló de Pins Bens, ho farà a partir de les 19’30 hores davant el Casal Espluga, 11è a la taula amb 9 punts, dels 14 partits jugats han guanyat 3 partits, perdent 11, tot en una jornada en el que el Vila-seca tercer a la classificació juga davant el segon classificat el Riudoms.

Resultats dels partits disputats el cap de setmana: 10 de febrer de 2018

Els resultats dels partits disputats pels equips del CPS Sitges durant la jornada del campionat de lliga d’aquest cap de setmana, 10 de febrer de 2018, són els següents:

Dissabte, 10 de febrer de 2018

– Partits jugats com a local (pavelló de Pins Vens):

Prebenjamí: CPS Sitges 1 – CH Prat 3.

Infantil: CPS Sitges 8 – CP Sant Ramón 2.

– Partits que es juguen com a visitant:

Juvenil: UE Horta B 2 – CPS Sitges regarsa.com 5.

Sènior A: CP Vilanova 2 – CPS Sitges A 5. (Eliminatòria: 16ens final Copa Lliga 2ª Cat. El sènior A del CPS Sitges passa a 8ens de final de la Copa de la lliga de 2ª Catalana 2017/18)

L’equip Sènior B tenia jornada de descans.