El Patí Vilafranca suma un empat davant el Calafell, en un partit trepidant

Enric Martí va ser l'autor del gol vilafranquí. Dídac Berlanga

Aquest dissabte el Cafès Novell CP Vilafranca Capital del Vi, va fer un gran partit davant la seva afició que omplia de gom a gom les graderies amb música de gralla inclosa, gràcies als Xicots de Vilafranca, que van posar la nota d’animació a la grada jove de Midas i van fer cantar i animar a tot als aficionats vilafranquins al Patí.

El partit no va ser fàcil pel Patí, ja que a davant i tenia el líder de la categoria, el CP Calafell, un rival que ha vist com la seva renda de punts, poc a poc s’ha anat escurçant, però tot i això continua líder de la categoria. Els vilafranquins, van sortir molt concentrats i portant la iniciativa del joc, amb diverses arribades a la porteria dels del Baix Penedès, amb contres portades per Àngel Rodríguez, xuts de Marc Vázquez i rematades del capità, Lluis Ferrer, però cap bola va voler entrar a la porteria calafallenca. El de Jordi Esteva, poc a poc, van disposar d’alguna arribada a la porteria vilafranquina, però un encertat David Arellano va aturar tot el que li arribava. El tècnic vilafranquí, Francesc Bargalló, va donar entrada al vilafranquí Enric Martí, per donar més accions d’atac per part del Patí, i la seva entrada va significar el gol del Vilafranca, ja que tant sols un minut d’està a pista, va marcar el gol vilafranquí. Els minuts passaven i els de la Capital del Vi, agafaven més ritme i idees de cara a la porteria rival, però el porter visitant aturava les ocasions. A manca de 2 minuts per arribar al descans, Lluis Ferrer va disposar d’un penal, però el seu xut el va refusar el porter calafellenc, i amb l’1 a 0 es va arribar al descans.

A la represa, els àrbitres, només sortir pel túnel de vestidors, van ensenyar una targeta blava al jugador Eloi Albesa del Calafell per protestar, fet que va fer que els visitants comencessin la segona part amb tres homes. El Patí no va aprofitar la superioritat numèrica, i el Calafell es va créixer, i en una jugada plena de refusos a l’interior de l’àrea el Calafell va fer mitjançant Gerard Vergés el gol de l’empat. Quedaven 15 minuts, i cap dels dos equips volia perdre el partit, i els dos equips es van abocar a l’atac, però no hi havia manera de fer entrar la bola. A manca de 7 minuts, el Calafell va disposar d’una falta directe, que David Arellano, va parar magistralment. El Patí encara va tenir les seves accions i a manca de 3 minuts, Enric Martí va patir dues caigudes seguides i molt discutides dins l’àrea calafellenca, però els àrbitres es van desentendre de la jugada i en cap de les dues van voler xiular penal, i amb el marcador d’empat a 1, es va acabar el parit.

La propera setmana els vilafranquins viatgen a Mataró, una pista complicada, però els vilafranquins, han d’intaentar obtenir un bon resultat si volen aspirar a les posicions capdavanteres de la classificació.

CP VILAFRANCA: Arellano, Marc, Ferrer, Vázquez i Rodríguez –cinci inicial- Salavadó, Martí (1) i Bujaldón

CP CALAFELL: Serra, Romeu, Gumà Albesa i Torné -cinc inicial- Ortoll, Riera, Palau i Vergés (1)